Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
toyta3
üzenetére
Kb. ilyesmi, de azert vannak erdekssegek. Lehetoleg ne a vizsgan lassal eloszor CCCP-t
Aztan ugy, ahogy van el is felejtheted, senki nem hasznalja mar szerintem.s2s Vpn-t barki felhuz, ha kell meg cisco oldalrol is kimasolhatod a konfigot es csak atirod a peereket, acl-ket...
De amikor valami nem megy es az ugyfel liheg a fuledbe, hogy mi van mar, mi van mar, na az erdekes. A Tshoot az igazi tudomany, oda viszont tapasztalat kell
-
zsolti.22
senior tag
válasz
toyta3
üzenetére
az hogy fel tudsz configolni egy site-to-site IPsec VPN-t CLI-ből az senkit nem érdekel
Pedig azt hittem, hogy ezzel bárkit le tudok nyűgözni

Ja, az ASDM-est elqrtam, de én a munkám során nem használok semmilyen Cisco-made GUI-s akármit (nincs rá lóvé), úgyhogy nézd el nekem
De ez is végülis béna, mert csak 1 eszközt tudsz menedzselni vele, ha jól tudom; ezt oldja meg (többek között) a CSM, ha jól tanultam (mert látni még sose láttam).
Igazából gyúrni a CCP-re nem hiszem, hogy kell, mert beszédes gombok vannak, így egy NTP beállítást valószínűleg nem a Security menüpont alatt fogsz keresni és ahogy írták is, csak azok a gombok működnek, amik kellenek a feladatok végrehajtásához. Szóval aggodalomra semmi ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztan ugy, ahogy van el is felejtheted, senki nem hasznalja mar szerintem.

FecoGee
crok