- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
Azért azt nem árt elmondanom, hogy szeptemberben, amikor letettem a CCNA vizsgát, akkor már a CCNP ROUTE tananyaggal réges rég foglalkoztam
Tananyagot a Cisco Press-es CCNP ROUTE Official Certification Guide-ot, Student Lab Manualt, Portable Command Guide-ot és CBTNuggets videót használtam. Laborozáshoz elég volt a GNS3.
Legelején csak a videót néztem végig és laboroztam (sokat), majd legvégén a könyvet kiolvastam többször is, viszont ha ma kezdenék neki, akkor először a könyvet végigolvasnám, hogy legyen egy átfogó kép a fejemben, majd utána témakörönként (EIGRP, OSPF, stb.) végigmennék újra és az éjjeli, több órás laborozás továbbra is maradna. ( a SWITCH-re már így készülök)A laborozás fontos, arra szánj időt, megéri. Viszont ajánlani tudom a gns3vault.com oldalt! Nagyon jó laborfeladatok vannak fent, solution videókkal, mindenféle témában!
És a legvégén, csak hogy felmérjem a tudásom, csináltam próbavizsgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Rack és Tower szerver bazár
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest