Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
Kroni1
veterán
válasz
bladegery
üzenetére
Kösz, hogy szóltál akkor kivetetem, ezt nem tudtam! Hát csak ezt tudnám választani, de erre azt irja ki, h sikertelen regisztráció.. A modemnek az oldaára pedig nem tudok belépni, hogyha ott kéne esetleg vmit változtatni akkor azt nem tudom megtenni, mert ha beírom a 192.168.0.1-et akkor a UPC felülete jön be.
-
Kroni1
veterán
válasz
bladegery
üzenetére
Hát akkor sajnálom hogy nem sikerült beüzemelnem ha már ilyen sokan meg is vannak elégedve vele, de sajnos nálam nem műxik.. UPC szerint elértem a maximálisan regisztrálható modemek számát, azaz 1-et... a regisztáció végén rákattintok a submit gombra és sajnos sikertelennek írja, mert nem azonosított eszköz..
Gondolom erre nincs megoldás?! 
Ugylátszik mindent megtesznek, hogy én ne élvezhessem ezt a 3925-ös kombó modemet, csak ha előfizetek náluk havi 600-ért!
Mekkora jófej cég![ Módosította: proci985 ]
-
Kroni1
veterán
Hát igazából eddig sokan mondták amit te is, h inkább külön router, és csak egy srác mondta, h neki okés, de mivel kali is azt mondja rá, hogy tuti igy már bátrabban merek belevágni..
egy notit kéne kiszolgálnia netezésre néha meg egy gépet kábelen net+némi torrent célra. szerintem tudása igy nekem bővel elég volna..
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Hát az az érdekes, hogy van akinek ebből a 3925-ből dual-bandes típus van, Wifire is használja, stabilan megy fagyás nélkül és teljesen meg van elégedve vele, miután a single-bandest kicserélte a UPC neki mert az nála is szarakodott!!! Azért elég érdekes lenne, hogy havi 600ft bérleti dijat elkérnek és a cucc nem tökéletes routerként!!! Bár én már semmin nem csodálkozom!
-
Kroni1
veterán
válasz
stopperos
üzenetére
Ez most mit jelent pontosan? Hogy aki ilyen CISCO kombót használ az ne is nagyon torrentezzen mert az nem fekszik neki, vagy azt h ahhoz kell ezt meg azt állitgatni, és utána már olyan jó lesz, mintha az embernek sima modeme + routere lenne? Vagy olyan jó sose lesz ez a kombó eszköz? Azért kérdem, mert router vásárlás előtt állok és 6e ft-ért ilyet akartam venni, mert tetszene h csak egy eszköz van kettő helyett, de ha szarabb bármien téren mint két eszköz akkor inkább veszek egy routert a modem mellé...
-
Kroni1
veterán
Na hát beszéltem a UPC-vel és nem sikerült kialkudnom h kapjak egy ilyen Cisco-t. havi 600ft-ot akartak kérni érte, mert már 1 éve 50megás netem van és nem most fizetek elő, vagy váltok 25-ösről mondjuk.. Pusztán a kényelmi okokból akartam ilyet, h ne legyen két eszköz, mondtam is h kifizetek minden további nélkül akár 5-6e ft telepítési dijat is, de nem, csak havidijért, mert én már régi előfizető vagyok!

Hát amint lejár a szerződésem nyáron már nem is leszek régi előfizető se, ha ilyen rendesek.. -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Most készülök egy ilyen Cisco-t igényelni a UPC-nél 50-es nettel. Olvasgattam a topicot, h voltak vele problémák sok embernél. Valaki össze tudná foglalni, hogy esetleg amit most hozok majd el a UPC-től azon már friss FW van-e és működni fog-e tökéletesen, vagy ugyanúgy lesz egy csomó beállítás amivel majd tökölnöm kell?! Wifi jelerősség nem gond, csak egy 1+fél szobás panelben kéne jel. A legfontosabb a fagyásmentes megbízható működés lenne, meg az hogy (mivel multiplayer játékra is használnám kábelen) a pingje jó legyen. Szerintetek merjek ilyet kérni vagy ezen célokra inkább sima UPC modem és vegyek egy routert mellé?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Automata kávégépek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gondolom erre nincs megoldás?! 
Mekkora jófej cég!