Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Még mindig megoldást kérnék erre: [link]
-
Gabesz87
veterán
Ezt hogy érted? Mármint hol? Windowsban, vagy Comodban? Comodoban amúgy nem igen állítottam semmit, minden úgy van, mint telepítés után. Annyti csináltam most, hogy a HIPS beállításoknál a viselkedés blokkolóban kivettem a pipát a "fokozott jogosultságot igénylő programok érzékelése, pl. telepítők vagy frissítők" elől.
Laptopomon is Comodo van, azon sem állítgattam semmit soha, de mégsem ugat folyton telepítéseknél. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Comodo Firewallt használok, de már az őrületbe kerget, hogy minden telepítésnél, vagy program eltávolításnál, frissítésnél figyelmeztetés ugrik fel, és engedélyezni kell. Hogy lehet ezt megoldani, kiiktatni, vagy lejjebb venni a biztonsági szintet? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest