- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Fandango #9359 üzenetére
Teljesen tiszta Windowsra ment, van egy System backupom az updatelt+driveres rendszerről, arra építettem most ezt fel.
Megpróbálom egy új profillal a FF-ot hátha. Viszont maga a rendszer valszeg továbbra is lassú lesz.@csicso82: Kipróbálhatom a free-t is, csak ha már fizettem érte, elég rossz szájízzel tenném
- AV valós idejű, realtime scan aktív
- Heurisztika alacsony
- HIPS: Training Mode (legalsó), advanced-ben alsó kettő van csak kipipálva
- "internet vagy proacive security van beállítva" ezt melyik menüpontban tudom megnézni?
- Viruscope csak a Sandboxolt dolgokat nézi. Ennél az Advancedben minden kipipálva, a felsőből csak a mappás, illetve legalul a Virtual Desktop nincs bepipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest