Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daimonion

senior tag

válasz olivera88 #9059 üzenetére

ÉN Éppen most gyalultam le az egyik gépemről a CIS 7-et..Vagyis nem akartam de mivel 2 nap alatt kétszer kellett ujraraknom a Cis miatt így többször már nem akarok vele foglalkozni..Azt történt ugyanis hogy teljesen szűz windows 8.1 U1 re felraktam a cis 7 et..megcsinálta a frissítést ujraindítottam és ennyi.Mindent alapon hagytam nem is állítottam semmit..
    Felraktam pár progit 360 browser TC-t 7 Zipet, Libre office-t ennyit. ..Plusz meg néhány metro appot...
    aztán használtam a gépet kb 1,5 órát majd egyszerüen kiírta hogy a cis hogy leállt a cis biztonsági központja el akarom-e ibdítani a diganosztikát hogy kijavítsa a hibát..Nyomtam egy okét és akkor Összeomlott a windows..összegyüjtötte az adatokat majd ujraindult..ezt megcsinálta vagy 3-szor de mindig összeomlott és még a rendszervisszaállítással sem lehetett helyrerakni a rendszert...Na ezt tegnap és ma is megcsinálta..

Azóta a gépemen nincs CIS és nem is jön elő az összeomlás...De az is érdekes hogy Win 7 alatt ilyen gond nincs...A Gépem egy A4 3400 as AMD APU 16 giga 1600 mhz ram meg egy gigabyte alaplap..minden optimálison és alapon..egyszerüen Nálam win 8.1-et bojkottálja a Cis vagy nem tudom ÉN vagyok a hülye hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés