Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• olivera88

veterán

válasz blattida #9057 üzenetére

Jah. Igen, 3 éve lesz lassan. Egy ideig csak firewallt használtam az Avira mellett, de aztán jobbnak láttam ha áttérek teljesen a Comodora. Ajánlottam is jó pár ismerősnek azóta :DD Régóta tetszik felülete a programnak, ami továbbra is jó irányba halad.

• Dévacsen

senior tag

válasz blattida #9057 üzenetére

Megmondom neked őszintén hogy időnként kipróbálok/kipróbáltam a tűzfala mellett más antivírust,nem volt vele semmi bajom,"cmdagent.exe"-időnként túráztatta a procit,de ez sem volt vészes.Valahogy olyan érzésem van vele hogy sok már nekem az egész úgy egyben,de felszoktam rakni,jelenleg a Bitdefender free vel vannak tökéletes harmóniában,amióta firewall security módban használom a konfigot,(5 éve először)addig tekerte a cmdagent.exe a procit időnként,biztos összeakadt valamely elemük időnként.Minden esetre fájóan alulértékelt ez a program mind a mai napig kis hazánkban,persze megértem az embereket ezt nem lehet akárkinek feltenni,nem mindenkinek a hobbija hogy ilyen programokkal foglalkozzon,időt szánjon rá.Viszont az Etikus hacker konferencián előszeretettel ajánlják,és használják a szakemberek,de ha nem tennék is,az 5 éves tiszta rendszerem,nekem elég hitel,és bizonyíték.Pedig szándékosan mentem olyan oldalakra,Arab,Orosz,Kínai mindenre rámentem hogy bedőljön a rendszer azt sem tudtam itt vagyok e még a bolygón,de nem sikerült befertőzni a gépet,nekem ez elég.De a tűzfal meg a defense + al is elvoltam simán,még így önmagában is rendkívüli program,és védelem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés