- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
blattida #8727 üzenetére
Na, végül is megoldódott a problémám. A megoldás az volt, hogy kitöröltem minden hálózatot, minden ide vonatkozó defense+ és tűzfal szabályt. A tűzfalat átkapcsoltam egyéni szabálykészletről biztonságos módba, majd újraindítás után otthoni kapcsolatként definiáltam a hálózatot. És a samsung link indításakor automatikusan létrjöttek a megfelelő szabályok. Ahogy néztem a legfőbb különbség az volt, hogy a hálózatokat mindenképp otthoniként kell beállítani, és a globális hálózati szabályoknál még létrjöttek plusz szabályok.
Köszönöm még egyszer -
csákány.
aktív tag
válasz
blattida #8727 üzenetére
Egyszer már kitöröltem az összes rá vonatkozó szabályt a defense+-ból és a tűzfalból, és újrakezdtem de akkor sem volt jó, utána kértem itt segítséget. Autosandboxban nem fut semmi, és az amúgy sem lehet valószínűleg, mert elég csak a tűzfal modult kikapcsolnom, ahhoz hogy működjön! Viszont anno, amikor új hálózatot ismert fel a CIS én biztosan nyilvánosat állítottam be, és csak utána rendezgettem úgy, ahogy a fenti képen látszik, szóval talán itt kéne akkor keresgélnem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Crypto Trade
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest