- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
olivera88 #7985 üzenetére
Kb. 2 hónapja, feltettem a 6-os CIS-t....teljesen jól működött,de lévén "Ő" még új cucc volt nekem,nem nyúlkáltam bele,az alapbeállításaival használtam.....elég kevés kockázati tényező van nálam internetezési szokásaimat tekintve, gondoltam jó lesz ez így....amikor bepipáltam neki a HIPS-t elkezdődött a fentebb leírt őrület....minden felugróra csontra kifagyott a rendszer, semmit sem lehetett csinálni Ctrl+Alt+Del sem nyikkant meg,hogy ki tudtam volna lőni a CIS-t......F8-ban CCleaner-rel gyaktam ki az egészet a gépről... ezen dolgokkal egyidejűleg volt, hogy a beállításokban bepipáltam (Intel E7600 Core2Duo 3,06-al)neki a HIPS mellett a "fokozott védelmi mód engedélyezése"-t (amiről olvastam hogy többmagos prociknál ajánlott csak), és ezek után szabadult el a pokol....egy ideig nem tudtam eldönteni,mitől van ez a fagyás, egyszerűen a HIPS bekapcsolásától, vagy a fokozoztt védelmi mód engedélyezésétől....a helyzet úgy hozta,hogy pár nap múlva más okból újra kellett tennem a rendszert,és azóta kitapasztaltam,hogy a HIPS aktívvá tétele volt a gond!!Hogy miért,a mai napig nem tudom.....most szépen ketyeg minden az új rendszeren,de sem a HIPS nem aktív nálam,sem a fokozott védelmi mód...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest