Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Úgy látszik nekem nincs szerencsém a Comodo v5.9-el .....

Először az IS AV része kártevőnek minősített négy rendszerfájlt, most meg a Comodo falával van gondom (pedig a régebbi verziójú falakkal sosem volt problémám) ....Bármennyire is hihetetlen, minden este hat után (3-ik napja) ha a tálcán lévő gyorsindító ikonok egyikére klikkeltem (pl. XnView), akkor 10-15 percig nem történt semmi, nem nyílt meg a progi, a homokóra pedig állandóan ment ..... Ha a netre akartam kilépni, akkor ha hosszú idő után végre megnyílt a böngésző ablaka, nem csatlakozott a kezdőoldalra, üresen maradt a képernyő, stb, stb ....
A gép többszöri újraindítását követően is ugyanezt csinálta ......(Ja, napközben nem jelentkezett a hiba)Először az Avast free-re is gyanakodtam, de nem, mert amikor töröltem a CFW-t, először az XP falával majd a felrakott a PC Tools FW Plus fallal minden hiba megszűnt, ma már nem jelentkezett a hiba.
Most egy darabig biztos mellőzni fogom a Comodo-t, de ha valaki tudja a hiba okát és annak megszüntetését, kérem írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós topik
- Crypto Trade
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Haditechnika, harcászat
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest