- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
ARKI mint írtam a cavs-t az 1.0 óta használtam egészen addig míg bele nem integrálták a CIS be.Azután a CIS-t használtam a 3.9 -ig
Az elején volt pár vírusom is, de kitartottam mert HITTEM abban amit mondtak..a 2.0 nál megígérték a HIPS-t és BENNE volt.
Azután ugye volt a Boclean biztos emlékszel még rá ugye ???? Azt igérték beleintegrálják a CIS be és Meg is történt ahogy MEGIGÉRTÉK ...
egészen a 3.9-ig mindig amit igértek betartották....
Most mi történt ????
a 4.0-ás fejlesztés elején felvázoltak egy csodálatos szép uj CIS 4.0-át amiböl aztán nem lett más mint egy kipukkadt lufi....Nekem ennyi a problémám ..Ettöl még használom , meg minden de megmondom öszintén én hatalmasat csalódtam bennük, mert ha nem igérgettek volna ennyi mindent akkor az emberfia nem várta volna ennyire az új változatot..Most úgy érzem mint az az ember akinek megígérték, hogy fullextrásra felújítják a kocsiját és megkapja a legujabb fejlesztéseket a kocsijába , hogy a legjobb legyen aztán mikor meg készhez kapja a kocsiját akkor azt mondják neki hogy Bocsi öreg de most nem kapsz meg mindent majd csak a második vagy harmadik nagygenerálnál addig meg húzzd ki így ahogy van de ne aggódj semmi gond sincs örülj mert ingyenes az egész és továbbra is ingyenes lesz a felujítás csak hát az idöpontot ne kérdezzd meg...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest