Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ujratelepítettem és megnéztem ozt tényleg ott van...Így ujra uninstaloztam....Nekem az ilyen dolog elsiklik mert nem okoz semmi kényelmetlenséget ha ott van ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A GUI ra visszatérve ki a papot szereti ki a papnét Nekem az Új avast nagyon kusza..Hiába oldalsó menü rengeteg beállítás gyakorlatilag feleslegesen, mert az user babrál mindent össze vissza azt csodálkozik ha utána meg semmit sem ér a vírkergetö hiába van fennt..Én az egyszerüséget szeretem néhány állítani való az is olyan hogy ki vagy be és müködjön..de igazad van nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)