- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
2 giga ramom van és aggódok, mert az elözö is kb ugyaúgy fogyasztott a firefox meg 10 nyitott ablak melett is "csak 90 megát "kér" Nálam...
Természetes, hogy azt az állapotot néztem mikor feladatot adtam neki jelen esetben egy My computer scan-t..Azért azerintem az tényleg röhejes lenne ha nyugalmi állapotban fogyasztana ennyi memót..Semmilyem más feladatot nem csináltam csak a vírusellenörzés .ennyi..A 3-asnál is voltak olyan gondok, hogy a CMDAGENT.EXE nagyon sokat evett és problémákat okozott.....
Itt is a my computer vizsgálat alatt minden elözmény nélkül volt hogy felugrott 95% ra is....nagyon nehéz azt a pillanatot elkapni, mert talán ha egy Mp-ig volt az az állapot de volt....
Meg az is érdekes , hogy amióta a CIS 4 bétát használom csak az antivirust és a defense plust az Incredimail progot nem tudom megnyitni..Bármit is varázsoltam már sehogy sem nyílik, meg..Csak a program ujratelepítése oldotta meg a gondomat..Ugyanez a dolog elöjött az EASY CAPTURE progival is....Felugrott a Defense plus ablak, hogy mit akarok csinálni a fájlal engedélyeztem a programot Trusted mdban , hogy ne kérdezösködjön, és azután már nem nyitotta meg a fentebb említett profikat..Mindkettöt ujra kelett raknom..Azóta müködnek..Igaz az incredimailom, angol lett a magyarosításomat egyszerüen likvidálta a Comodo de legalább a leveleimet el tudtam menteni.....
Szép és Jónak tünik, de nekem még nagyon Béta állapotú, de azért már csak ezt fogom használni, és nyuzni....mert azért Én szeretni Comodo..
laca026
Csak Rendszergazda profilom van semmi több
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest