Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz vv5204 #1686 üzenetére

2 giga ramom van és aggódok, mert az elözö is kb ugyaúgy fogyasztott a firefox meg 10 nyitott ablak melett is "csak 90 megát "kér" Nálam...
    Természetes, hogy azt az állapotot néztem mikor feladatot adtam neki jelen esetben egy My computer scan-t..Azért azerintem az tényleg röhejes lenne ha nyugalmi állapotban fogyasztana ennyi memót..Semmilyem más feladatot nem csináltam csak a vírusellenörzés .ennyi..A 3-asnál is voltak olyan gondok, hogy a CMDAGENT.EXE nagyon sokat evett és problémákat okozott.....
    Itt is a my computer vizsgálat alatt minden elözmény nélkül volt hogy felugrott 95% ra is....nagyon nehéz azt a pillanatot elkapni, mert talán ha egy Mp-ig volt az az állapot de volt....
    Meg az is érdekes , hogy amióta a CIS 4 bétát használom csak az antivirust és a defense plust az Incredimail progot nem tudom megnyitni..Bármit is varázsoltam már sehogy sem nyílik, meg..Csak a program ujratelepítése oldotta meg a gondomat..Ugyanez a dolog elöjött az EASY CAPTURE progival is....

Felugrott a Defense plus ablak, hogy mit akarok csinálni a fájlal engedélyeztem a programot Trusted mdban , hogy ne kérdezösködjön, és azután már nem nyitotta meg a fentebb említett profikat..Mindkettöt ujra kelett raknom..Azóta müködnek..Igaz az incredimailom, angol lett a magyarosításomat egyszerüen likvidálta a Comodo de legalább a leveleimet el tudtam menteni..... :DD :DD :DD

Szép és Jónak tünik, de nekem még nagyon Béta állapotú, de azért már csak ezt fogom használni, és nyuzni....mert azért Én szeretni Comodo.. :D

laca026

Csak Rendszergazda profilom van semmi több

• BigManus

addikt

válasz vv5204 #1686 üzenetére

Nálam viszont nem ez a helyzet.
    A laptopon Win7 512 ram.
    A 3-as alig-alig evett memóriát, kivéve update és scan közben.
    Ehez képest a 4-es megzabálja a magáét...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés