Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen
üzenetére
De, érthetően fogalmaztál, én is erre gondoltam.
Most direkt megnéztem, mert hátha változtattak rajta, mióta észrevettem, hogy törölni kell használat után, de nem törli magától. Valószínűleg valami beállítás okozhatja. Én szinte teljesen alapon hagytam mindent a CIS-ben. Egyébként ritkán használom így a böngészőt, inkább a Sandboxie-val netezem. Nagyon zavar. hogy a "rendes" vágólapot nem látja, csak a saját virtuálisát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most direkt megnéztem, mert hátha változtattak rajta, mióta észrevettem, hogy törölni kell használat után, de nem törli magától. Valószínűleg valami beállítás okozhatja. Én szinte teljesen alapon hagytam mindent a CIS-ben. Egyébként ritkán használom így a böngészőt, inkább a Sandboxie-val netezem. Nagyon zavar. hogy a "rendes" vágólapot nem látja, csak a saját virtuálisát.