Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alveus
tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
A Hips-es problémádra nem tudom a választ.
2.
Igen, létezhet. Elvégre CIS komolyabb program mint a CAV. Viszont nézd meg a Win tűzfalát, hogy ki van-e kapcsolva. Win10 alatt nálam nem kapcsolta ki CIS.3.
Igen, jól tudod.Én most éppen szüneteltetem a CIS-t, elég rendesen elkezdett blokkolgatni programokat aminek nem kifejezetten örültem. Az hogy tört programra ugrik az ok, de teljesen tiszta programokat ne tegyen sandboxba meg karanténba csak, mert nem ismeri. Bár a steamet is bevàgta sandboxba...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő