Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás fül
Ezt már néztem, és szerepel a listán! Sőt a szolgáltatásoknál (services.msc) is néztem, ott is szerepel a listán, ami szintén automatikus indításra van állítva!ha igen, akkor jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> értesítési terület fül -> testreszabás -> itt kikeresed a comodo-t.
itt a kis legördülő menüből a Megjelenítés opciót kéne választanodEzzel is próbálkoztam, de olyankor csak a régebbi elemeknél szerepel! Ha átrakom megjelenítésre akkor (mivel nem aktuális) így nem is jeleníti meg! Ha viszont megnyitom a felhasználói felületét akkor azonnal átrakja az aktuális-hoz, majd megjelenik az ikon az óra mellett is, és úgy már be tudom állítani, de ez nem változtat a helyzeten ugyanis erre állítottam a telepítéskor...
Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest