- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
Van egy Chuwi Hi 10 Plus-om, aminek már kétszer cseréltem a digitizer-jét. Most megint megtört, cserélném újra viszont a csatlakozó kábelét nem igen tudom pontosan belerakni a kábel foglalatba az alaplapon, mert leöntötték valami gyanta szerű dologgal és egyszerűen nem csúszik rendesen helyére, vagy a dokkoló rész simán a mozgatás miatt nem működik már.
Kérdésem, hogy ilyen kábel fogadó dokkolót lehet külön venni, illetve a gyantás szart mivel lehet kipucolni, eltávolítani?
Van kifejezetten szervíz fórum itt PH-n vagy akár nagyneten, ahol ilyen kérdéssel mélyrehatóan tudnak foglalkozni?
köszönöm
-
Sziasztok,
Van egy Chuwi HI 10 Plussom.
A Win 10-et szinte nem is használom, de kell a hely mert az nadroidra kettő filmet nem tudok felrakni mert elfogy a tárhely. A win 10 törlésében gondolkodtam és kértem volna itt tanácsot, mikor olvastam a fórumot, h akár 128 gigás sd karit is tud kezelni.
az SD karira rakott filmet folyékonyan játsza le? Kérdem ezt azért mert Win 10-alatt nekem mikro szaggatások vannak, ezért néztem filmet tabletről mindig androidon.
Plusz kellene tipp, hol tudok venni jó ár érték arányban sd kártyát. Go to eustock?
-
Sziasztok,
Szeretett chuwi hi10 plus-om fejre esett és az egyik sarokban megpattant a digitizer.
Eredménye, hogy android alatt az egész kijelző területén 3 mp érzékelés után kb 3 mp-ig egyszerűen nem érzékel semmit, aztán újra, illetve a saroknál nem érzékel sose.Win alatt csak a saroknál nem érzékel...
Kérdésem, hogy digitizer cserével megoldódik, vagy kapott ütést más is?
Hogy cseréljem ki a digitizert? Ragasztott a kijelző, nem merem szétszedni, plusz ha jól tudom a kis kábelek is ragaszva vannak kapcsolódási pontnál. Milyen szervízt ajánlotok? (Digitizerem már van) -
Sziasztok,
Chuwi HI10 plus boldog tulajdonosa vagyok, sajnos leesett és a jobb alsó sarokban a kijelző megrepedt.
Android alatt 2-3 másidpercig érzékel, madj 5-7 másodpercig semmi érintést nem érzékel, míg win 10 alatt érzékel folyamatosan de néha bizonytalan.Egyértelműen a digitizer a hiba? Rendeltem egyet kintről, hogy érdemes belerakni? Otthon meg lehet oldani, vagy szakember kell hozzá?
-
Üdv,
utorrenttel nyomulnék tableten. Miután kikapcsol a kijelző, meddig marad aktív a torrent?
-
Próbáltam a TV GO alkalamazást elindítani, nem sikerült persze, utána olvastam, igen szűk a támogatott eszközök köre. Valakinek van tippje, hogyan lehet elindítani? Írták, hogy device nevet lehet átírni valahol, de nem tudom hogyan.
-
Ma erkezett meg hi 10 plus, 8350es procival. Nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
Hi10 Plusnál milyen üzemidő várható? Az egyik ok, hogy ezt választottam a pro helyett, hogy az akksija nagyobb.
-
Kijelzővédő fólia használata azonnal szükséges, vagy nem igen karcolódik a kijelző felülete?
Elég nehéz Hi10 Plus-hoz fóliát találni. -
válasz
bekes.andras
üzenetére
Köszönöm észben volt tartva.
Van a plus-hoz is merev, pántos bill , megfelelő mérettel, de 53 dollár. majd ha nagyon kell majd,. akkor veszek olyat hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van a plus-hoz is merev, pántos bill , megfelelő mérettel, de 53 dollár. majd ha nagyon kell majd,. akkor veszek olyat hozzá