Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
baleee89 #127 üzenetére
szia,
koszi a valaszt, az a baj, hogy csak onmagaban az "elvileg" szo irtozatosan tonkrevagja az egeszet.
De ettol, a fentiektol teljesen fuggetlenul is, mivel ahogy irtam, a garancia az elsodleges, ezert olyan forrast keresek, ami vasarlas utan 1 hettel nem szunik meg, aminek van olyan anyagi hattere, hogy hajlando abbol befektetni egy uzlethelyiseg berlesebe, annak bebutorozasaba, ezzel valamennyire mutatva, hogy hosszabb tavra tervez, ami ha megszunt, azt torvenyileg szamon lehet kerni, rajta a ka'romat be lehet hajtani. Tehat kifejezetten nem egy maganembert. Mert ennyi erovel feladhatnek egy hirdetest, mittomen a craigslisten, hogy valaki vegyen nekem es kuldje el. Vagy rendelhetnem kozvetlen az amazonrol. Ha ez a hirdeto nem maganember, akkor kerlek linkeljetek a weboldalat, koszonom.
-
gproject
aktív tag
válasz
baleee89 #116 üzenetére
nem volt meg szerencsem tegras chromebookhoz
eloiteleteim voltak vele, meg korabban be is jott a celeron, igy maradtam annal
viszont egy bo honapja vettem egy nvidia shield tv-t amiben k1 van es nagyon jol mukodik minden(jatekok, tobb tucat megnyitott chrome lappal sincs gond)torrent
en ezt hasznalom -amikor a halozatom engedi a torrentet- es nagyon jol mukodik, igaz fizetni kellett erte, de megertemas
mar sok helyen olvastam, hogy hamarosan elerhetoek/kompaibilisek lesznek az android appok nagy resze a chrome os-szel...
ezert ha valaki meg csak most gondolkozik chromebook vasarlasban, akkor azt javasolnam mindenkeppen touchscreenes eszkozt szerezzen be, mert kesobb nagyon jol johet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest