Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
válasz
#85289728 #182 üzenetére
tudtommal mindegyiknek van hdmi kimenete. nekem mar az 5-6eves, olcso hp modelleknek is volt
teljesitmenyben nincs sok kulonbseg arkategorian belul, megis nyilvan a tobb rammal szerelt a javasolt. ezen felul preferencia kerdese, kinek mi kell(az extrak: erintokepernyo, full hd, tablet mod, i cpuk) es mi eri meg neki@Generik
Nem ertem. Miert kell a chromebookodra OS-t telepiteni? Gmail fiokkal en meg sosem akadtam el, a ups nem tudom mit jelent.
Egy kis 2019-es chromebook(uk, szoval eu piac. sok mas cikk tele van chromebook us only geppel) ajanlas:
https://www.expertreviews.co.uk/chromebooks/1404238/best-chromebook-uk-chrome-os
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horgász topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest