Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
Uhh srry, valóban, 410W

Amúgy a lap nem új, mármint egyel előző vásárlási szériából való
Azzal rendesen ment a Mercury táppal, nem kapcsolt ki. Jah és már megbocsáss, 6600GT-t nem fogom rábízni a Mercuryra
Amúgy meg megfigyeltem, hogy a 20pines ATX csatlakozóba csak 19 kábel m1 bele, hiányzik az egyetlen -5V -os ág. Ezt megkérdeztem az eladótól, azt mondta, hogy az újakról mindegyikről hiányzik, mert az alaplapokon ritkán használják csak, és eddig egyetlen MSI lappal volt csak probléma a -5V -os ág hiánya miatt, ott is csak az integrált hangkaresz nem működött. Amúgy már többször szétszedtem az egész gépet, visszakábeleztem, ez se segített.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL BoomBox 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest