Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SATA_boy
üzenetére
A qupzilla azt hiszem cserére kerül. Erőltetni azért erőltetik, mert az natív KDE-s progi, nem úgy mint a Firefox és társai. Engem mondjuk nem zavarna ez a dolog a pár GTK-s függőségével, de a készítők egy tisztán KDE-s disztrót akarnak csinálni. Valami oter browser vagy mi a kiszemelt utód, még nem láttam.

Amúgy nekem régen volt bajos a qupzilla, a mostani verziói nem haltak meg, bár igaz csak keveset használtam, én is FF párti vagyok.
A nyelvi csomagos problémát megoldották közben egy rakás buggal együtt, a nagyobb fejlesztés viszont majd a tavasz végi isoban a Calameres2.0 lesz majd.
Az FF dologra meg azt tudom elképzelni, hogy ott rögtön a telepítés után nem lett frissítve a csomagadatbázis és / vagy a rendszer. Ilyesmi hiba nem volt eddig és nem is találtam ilyen hibaleírást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SATA_boy
üzenetére
Menj be az octopi-ba, és keress rá a kde szóra. Kicsit görgetsz le, akkor rögtön meg fogod találni azt a kb. 55 nyelvi csomagot. Kijelölőd őket, majd jobb gomb és eltávolítás, majd pedig alkalmazás. 1.1GB fog lejönni.
Persze a -hu magyar csomag maradjon meg.

spammer: lol, thx!

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SATA_boy
üzenetére
A systemsettings-ben, valamerre a beviteli eszközöknél van, csak be kell pipálni. Remélem a következő iso része lesz már egy script, ami eldönti, hogy asztali gépről v. laptop van szó. Utóbbinál nem előnyös a bekapcsolt num lock.
Amúgy a 800MB frissítés az elég szokványos, a meglepő inkább az, hogy mennyire gyorsan megcsinálja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest