Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
CPT.Pirk #2866 üzenetére
Lefutott a -Syu, még nem indítottam újra a gépet, ez a kimenet, merjem újraindítani?
Közben elindítottam egy -Syu-t a másik gépen is, azon nem volt mirror probléma, pedig azon is alkalomszerűen frissitett Goedel (jól írtam?) Telepítés van. Ez a gép, amin volt vele gond nemrég lett újratelepítve, utana lement egy -Syu, utána jött ki valamelyik RC. Lehetett valami frissítés, ami változtatta a mirrorlistet, és az a másikra pont befutott, erre meg nem?
Szerk.: Lefutott a másikon is, a mkinitcpio kimenete ugyanaz
-
válasz
CPT.Pirk #2866 üzenetére
Láttam valami üzenetküldő programot, de nem néztem rá. Ha hasonlóan integrálható ebben is a Messenger, akkor jó lehet ez is gyakorlatilag a Messengerfordesktop, Caprine, Franz, bármelyiket használtam is eddig, tök mindegy volt. Köszi, megnézem ezt is!
Ha már beépített klienskezelő, akkor csak nem lesz vele hasonló gond, mint a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hyundai, Kia topik
- Windows 10
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest