Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #2583 üzenetére
A manó csípje meg, már felraktam a gpartedet, ronda nagyon. Beírtam a parted szót a menü keresőbe, de nem adta elő ezt a managert.
Leszedem a gpartedet akkor.A calligra-stage fenn van, de amire frissíteni akar az testing. Akkor a desktop változatot leszedem és utána frissítek.
Nemo-t már megszoktam.
Köszi a helpet!
.................................
Ez a Calligra egy agyrém, még vagy 10 ütközést előhozott, de legalább továbbment, már frissít rendesen az octopi.
Dolphin is super, megnyitottam egy képekkel teli mappát és az első képtől leült az egész rendszer 1 percre....ajjaj. OK, hogy megy a frissítés is, de elég fura egy fájlkezelő ez így elsőre, főleg, hogy miniatűröket sem kellet beolvasnia. Pluginezni kéne ezt a Dolphint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fallout New Vegas Collector's Edition
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest