- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, az én tudásom nem volt elég a Mintnél, mikor bármilyen indítási kísérletre rögtön kernel panicot kaptam. Ott álltam neki új disztrót keresni.
Amúgy nem mondtam, hogy maradjon meg egy rendszernél, a 10.10-es Ubi egyetlen hátránya, hogy már kevesebb mint 1 éven belül megszűnik a támogatása. Egyéb verzióit én hanyagolnám, akkor már sokkal inkább Debian...
A szívást arra értettem, amit itt is írtak, hogy figyelni kell a fórumban, levlistában, stb., hogy kinek milyen gondja lett az új frissítéssel. Ez az emberek egy részének tetszik, így valszeg jobban meg is értik az egész rendszer működését, de nem mindenkit fog meg ez a fajta dolog.
Szeretem a friss dolgokat, de ennyire nem kell sietni, hihetetlen sok előny nem származik ebből, hogy rolling disztrót használunk. Az viszont megeshet, hogy előjön egy egyedi bug, ami miatt pont a kellő pillanatban nem tudsz dolgozni.Én pl. a szakdogám tty - bash - awk - gnuplot részét Chakrán csináltam, nem esett volna jól, ha közben pl. elszáll a ttyUSB0 eszköz kezelője és ez miatt rakhatom újra, stb. Szóval az én igényeimhez jobban illik ez a half rolling modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest