- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Kisgépkezelő #15 üzenetére
Én mindig féltem ettől, ugye honnan fogod tudni, hogy elég a táp hűtése? Persze ha valami nevesebb a 4cm-es venti, akkor talán lehet valami adatot találni róla, de ha nem..
Egy tápban általában nincs kiolvasható hőmérséklet érték. -
tthom
senior tag
válasz
Kisgépkezelő #12 üzenetére
Nagyon értel hozzá.
-
tthom
senior tag
válasz
Kisgépkezelő #8 üzenetére
Persze, nem egyszerű. Abban igazad van, hogy FlexATX, ha terhelik, nem halk, most megnéztem, valszeg ebbe a házba se férne bele egyszerűen a 80x80 venti mod, de talán egy 10mm-es még csak-csak. De volt Alin, ami egy minimálisat volt nagyobb, abba könnyebben, de nálam cél volt a minél kisebb, ámde olcsó mATX lap beleférjen ház, így lett 210*118*242mm.
Amúgy érdekes, hogy a másik gépben, amiben csak úgy szabadon van a FlexATX táp, tehát nincs tényleges ház oldallap, ott terhelésen sincs komoly a hangja.
-
tthom
senior tag
Egyébként kínaiknál kell körülnézni, én ott találtam olyan 6 literes gépházat, hogy a kisebb mATX lap belefér, riserrel még egy rövidebb dupla GPU is + 1U táp. Igaz, cipőskanállal lehetett kb. összerakni, de nagyon kompakt.
Persze minőségre nem hozza a nagyokét, de jópofák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest