- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz
lakisoft #1067 üzenetére
Találtam rá egy megoldást.
https://vlinux-freak.blogspot.com/2019/04/how-to-recover-boot-partition-on-rhel.html -
Ablakos
őstag
-
Vladi
nagyúr
válasz
lakisoft #862 üzenetére
2017 szeptember... ne foglalkozz ezzel, húzd fel a centet 7.6-ig!
Ha régebbi, akkor yum clean allt nyomass, akkor jó verzót fog találni. Uccsó háesz!Freenas freebsd nem? Elvileg zfs a bsd és más nemlinux uxin világa.
De beavathatnál mire is kell neked pontosan. Hátha le tudunk beszélni róla és problemsolvd.Jóaz, hadd pörögjön a topik.
-
sonar
addikt
válasz
lakisoft #857 üzenetére
kerneles részre nem reagálnák, már ki lett vesézve.
zfs az érdekes dolog, amennyire én tudom pár éve lett felkapott(abb) Én speciel kb 2 éve egy linuxakademias szemináriumon hallottam róla részletesebben. Sajna még nem volt időm mélységében foglalkozni vele.Viszont btrfs-t támogatja nativan az meg eléggé hasonló megoldás.
CentOS mellett érdemes az RHEL dokumentációját is olvasni. Én rengeteg hasznos dolgot szoktam ott találni. -
Vladi
nagyúr
válasz
lakisoft #857 üzenetére
"De erről részletesen be fogok számolni, hogy mi a gond. "
Hát lécives.Este ha nagyon unom magam, megnézem mit lehet bügykölni c7 alatt.
De a centos nem igazán erre lett kitalálva. Persze ha csak ez a híjja, akkor ugorj neki.Én úgy szoktam mondani, hogy kapsz x mennyiségű csomagaot és kalap. De az neked 101%, hogy a következő 10 évben működni fog.
Najó, csak 99.8
A 3.10-től meg nem kell megijedni. Ezt már sokszor fejtegettem, hogy tökmindegy, hogy 3.10 vagy 4.9. Biztonságilag javítva van, 5 éves ciklusban meg az összes drivert megkapja.
-
törölt tag
válasz
lakisoft #436 üzenetére
Megpróbáltam rekonstruálni az állapotot de nem sikerült-nem tudom mi történhetett ott a háttérben Fel se figyeltem rá ,el voltam foglalva a ram használattal
Természetesen nincs ilyen cpu load általánosan,Chrome áruház kicsit megdolgoztatja a procit ami amúgy is le van szabályozva meg alulfeszelve(athlonx2 1600Mhz-en járatva) talán átlag olyan 50% load kb. az áruház felületén.
Olvasva a topicot idle állapotban van 3-10%,most a hozzászólást írva ezen a lapon pedig valamiért 30-40% load mind2 mag.Maxthon vagy mi böngészőt próbálta valamelyikőtök?Tényleg "openChrome"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest