Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
"valamilyen hűtésmenedzsment"
lm_sensors és fancontrol? Az van csomagban.Jaja, már rájuk találtam (volt egy kis időm keresgélni napközben), még olvasgatom a dokumentációt, mert azt hiszem, eddig csak ArchLinuxos instrukciókat találtam, szóval kicsit adaptálnom kell az olvasottakat.
" valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)"
Ez micsinálna?Pl. akku -tól -ig töltést be lehet állítani (nem túlzottan ajánlott az állandó 100%-ra töltés a Li-Ion akkuknál, leginkább azért, mert csökkenti az élettartamot). De már ez is folyamatban.
Passz, kernel modullal kellene kezdened.
Ott már nagyjából képben vagyok, csak - a fentiekkel együtt - el kell mélyednem az instrukciókban (újra, hogy ne szúrjam el), de szerintem hétvégén be is lövök mindent. Elvileg a Windows-os driverből kell kiszedni a megfelelő firmware-t, majd azt beállítani a Gobi_loader-rel, hogy minden boot-nál töltse be.
Olyan extra igényeid vannak, ha neked beválik, akkor bárkinek.
Szerintem nem igazán azok, talán a Gobi mobilnet modem az egyedüli. Viszont eléggé kezdő vagyok Linux-téren is, CentOS-téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Tesla topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs