- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #24 üzenetére
Köszi szépen na hát ez elkeserítő, akkor nekem miért ilyen tetü lassú
Fenn van az a servicepack. -
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Bocsi kicsit elírtam a neved
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Anonymus neked mennyi a mem írási és olvasási sebességed? Meg milyen gyorsan jelenik meg a startmenü, gondolom azonnal. Nekem a media player is vagy fél percig nyílik és a proci ettöl is felugrik 100%-ra. És teljesen behal a gép közben
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus #18 üzenetére
Sziasztok itt vagyok. Hát kipróbáltam a kártyák kiszedését, de semmi ugyan úgy nem megy
Hát most már annyi jót hallottam az amd-ről valószínű inkább áttérek csak hogy tudom eladni valyon az enyémet? Akkor melyiket kéne vennem azt az Asus A7N8X-et? Mert most inkább költök rá mint hogy rossz legyen. A memóriámat szerintem nem eszi semmi kb 330 mindig szabad, az elég nem. Akkor a tuningról leteszek ennél a gépnél, de ez a startmenüs lassúság akkor még mindig rejtély
mert ennyire tényleg nem lehet lassú de elvileg a beállítások is stimmelnek.
-
Fecka
csendes tag
Akkor valószínű, hogy az alaplap miatt lassú? Ha veszek mondjuk egy asus p4p800-ast mennyivel lesz jobb? Megéri beruházni? Tegnap valaki segített és az ő 1700 amd je 2.5-szer ekkora sebességet produkált. Nekem az is 6-7mp amig a stratmenüben a programokra kattintva megjelenik a lista
Ennyire fontos az alaplap? Na meg elvileg az alaplapnak 3200Mb/s-os a sávszélessége, ez nem tom hogy ugyan az e de akkor nem kéne majdnem ennyin futnia. Ráadásul direkt kingston 512/400-as memóriát vettem nehogy ez legyen a baj.
-
Fecka
csendes tag
Sziasztok van egy 2000 celeron procim és húzni szeretném. A biosban nem lehet állítani semmit mert lockos, ha az alaplapon a jumperrel állítottam az fsb-t akkor el se indult a gép. Az alaplapom régebbi Kobian P4m266. Nagyon lassú a gép aidával is 716/301 a mem sebessége. Szerintem ez nem normális. Légyszi segítsetek hogyan tudnám tuningolni vagy miért lassú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest