Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus
üzenetére
Sziasztok itt vagyok. Hát kipróbáltam a kártyák kiszedését, de semmi ugyan úgy nem megy
Hát most már annyi jót hallottam az amd-ről valószínű inkább áttérek csak hogy tudom eladni valyon az enyémet? Akkor melyiket kéne vennem azt az Asus A7N8X-et? Mert most inkább költök rá mint hogy rossz legyen. A memóriámat szerintem nem eszi semmi kb 330 mindig szabad, az elég nem. Akkor a tuningról leteszek ennél a gépnél, de ez a startmenüs lassúság akkor még mindig rejtély
mert ennyire tényleg nem lehet lassú de elvileg a beállítások is stimmelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát most már annyi jót hallottam az amd-ről valószínű inkább áttérek csak hogy tudom eladni valyon az enyémet? Akkor melyiket kéne vennem azt az Asus A7N8X-et? Mert most inkább költök rá mint hogy rossz legyen. A memóriámat szerintem nem eszi semmi kb 330 mindig szabad, az elég nem. Akkor a tuningról leteszek ennél a gépnél, de ez a startmenüs lassúság akkor még mindig rejtély