Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Ha körülnéz az ember, akkor hardverpiacon, főleg a cpu és vga-k terén rengeteg selejtet árulnak, csak elég 1 bitet kitörölni belőle, és máris műxik a kaki

De van fordítva is. Lásd.: (ATI X850XT)
Viszont szerintem ezért érdemesebb 2.8GHz vagy 3GHz körüli procit venni, mert az már nagyon nagy valószínűséggel nem C0 steppinges. De szerintem a D0 -al is jól jár az ember, mert pl. nekem az alaplapom elvileg 3.6GHz-ig (D0 ''steppinghatár'') bírja. (Socket478-as)
Nah kellemes karit meg új évet mert idén net híján (suli híján) már nem olvasom ezt a topicot, ezt is sietve ítram
Bye 2005-re
u.i: nekem D0 steppingel 2.8-ról 3650-re sikerült húzni, max hő: 56 fok, gyári hűtő
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs