Keresés

Aktív témák

• dearbear

tag

válasz Polesz #52 üzenetére

Hi all!

Eddig mindig megfogadtam mikor ilyen témára akadtam, hogy egy szót sem szólok, de mostmár annyira felidegesített, hogy csak leírok egy pár sort én is.

1. A PH-nál meg lehet állapítani, hogy ki milyen régen regisztrált, és így lehet látni, hogy a topic indítója elég régi felhasználója a PH-nak (őszintén megvallva, ha jól látom az összes eddigi hozzászóló közül a legrégebbi), így valószínű ha nem is szólt még hozzá van rálátása a témára.

2. Idézet Polesz-től:
    Egyébként meg szerintem rangtól függetlenül tudni lehet, hogy ki és miben jó és mikor milyen hozzászólásra lehet számítani tőle.
    Ez majdnem igaz. Csakhogy egy olyan ember aki nem szól hozzá sűrűn, vagy például friss tagja a rendszernek, mivel nem ismeri senki (a sok OFF-nál is OFF-abb hozzászólás között elveszlik a hozzászólása.), semmire nem számíthat, legalábbis megbecsülésre semmiképp nem.
    Pl. Mostanában az én hozzászólásaim is elvesznek a sok között, pedig legtöbbször segítő jelleggel szólok hozzá, legtöbbször egy reakcióra sem méltat a topic indító, mert OFFba fojtódik a témája, és lehet hogy nem is veszi észre, hogy valaki az ő kérdésére is válaszolt. ( Persze, lehet hogy mostanában én írok érthetetlenül, vagy hülyeségeket, ezért aztán rám hagyják... ) Ez persze általános. Mivel elég kevés segítő hozzászólást tudok kevés tudásomnál fogva megejteni, ezért inkább olvasni szoktam az érdekesebbnél érdekesebbnek tűnő majd OFF-ba torkolló topikokat.

Szóltam. Byez!

Aktív témák

Hirdetés