Aktív témák

• rii

nagyúr

ez , meg az elötte lévö is a www.XXXX.hu moderációs részlegéböl való ....

Anteris
    Moderátor szaki,

légyszíves írd már át ennek a topicnak a címét, mert túl vaddisznóra sikeredett erős felindultságomban.
    A paraszt-ot kellene kitörülni belőle ha lehet. A többi maradhat, azt megérdemlik.

kösz!

huszmoderator
    Rendben.

rien ne va plus
    Ide is beírom, hátha itt hamarabb észreveszed.

Kedves HUSZ-Moderátor, ha olvasod, a 20ban légyszives töröld ki a ''Milyen cipő van rajtad'' topikból a 231 és 232 hozzászólásomat kérlek. Véletlen flood történt. Nem tudok emaitl küldeni mert nem működik az emailem.
    Köszönöm.

moderator
    donez

Whipping Star
    Cseréljétek vissza a vetélkedő lányoknak címét.

Szakács Béláné
    Egyébként is: ez, hogy ''lányok'' meg ''asszonyok'' politikailag teljesen inkorrekt, hiszen hátrányos megkülönböztetésre ad módot családi állapot alapján. A világ fejlett részein is már rég eltörölték a ''miss'' és a ''missis'' titulisokat, helyette már csak a ''ms''-t alkalmazzák.

Legyen inkább ''Vetélkedő kövéreknek és nem kövéreknek'', aztán győzzön a jobbik:-)

Whipping Star
    Szarom le nagyívben, hogy mi korrekt; miért kell lecserélni a címet egyáltalán azt nem fogom fel.

Szakács Béláné
    Egy jó oka van: így demonstrálják, hogy ezek megtehetik, te meg nem.

Legközelebb a hozzászólásaidat írják át, vagy a nikkedet valami nekik jobban tetszőre.

Whipping Star
    Ennél azért jobban is bele tudsz te kötni a moderátorokba... ez elég gyenge volt.

Szakács Béláné
    Ugyanmár, ez csak a jéghegy csúcsa :-)

De most, hogy mondod, tényleg össze kéne már szednem magam, mert megint kezdenek elkanászodni :-)
    Na, majd meglátom, mit tehetek az érdekedben :-)

Whipping Star
    Az én érdekemben természetesen ne tegyél semmit, hisz nem tudod mi az.

Szakács Béláné
    Már hogyne tudnám.

Whipping Star
    Te nem vagy én, így nem tudhatod.

jedi1
    De azt hiszi hogy mindent tud.

Whipping Star
    Akkor sokkal butább, mint gondoltam.

lomtalanítás
    Visszafoghatnád magadat.

Szakács Béláné
    Akár tetszik, akár nem, mindenkit nagyjából ugyanazok a dolgok vezérelnek az Élet (, a Világmindenség, meg minden) rögös útjain. Téged is, bármilyen különlegesnek is gondolod magadat, körülbelül ugyanaz hajt, mint bármelyik más gerinces emlőst, beleértve a kóbormacskákat, huszmoderátorokat, vagy éppen Torgyánné Cseh Máriát. Érdekeid, vonzalmaid, ambícióid kiszámíthatóak, sőt, előre kalkulálhatóak. Sajnos, ez akkor is így van, ha neked ez nem tetszik, és efeletti éktelen dühödet ártatlan Bélánék lehülyézésén vezeted le. Ez utóbbihoz egyébként kellemes időtöltést kívánok.

Toronyőr
    Gratulalok a --------------- topic 40228-as hozzaszolasahoz: ekkora beegest meg nem lattam moderator reszerol.

----------------------------------------------------------------------------

szal azért siralmas ez a www.XXXXX.hu...... :)

azért a PH! a moderátorok-nak jó dolguk van ... ehhez képest mindképp ....

Aktív témák

Hirdetés