Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztropacseb
csendes tag
válasz
üzenetére
Ez nem atabaszas szerintem, hiaba raktad idezojelbe.
Minden hulye tudja hogy a princo nem eppen a legjobb minosegu dvd.
Nyilvan van akinek kifejezetten jo tapasztalatai vannak vele, de nezz meg egy
minosegit meg egy princot alulrol, szerintem egyertelmu honnan az arkulonbseg.
Azzal meg megint csak nem tudok egyeterteni hogy nem jarsz utana:
en ha gepet veszek es kiadok erte 1xx ezer ftot min 1 hetig olvasom a forumot a tapasztalatok miatt, mert tudvalevo szerintem hogy a szamtech ilyen. Kielezett a verseny.
Boltban megveszel egy full gepet az alatalad osszeirt konfiggal, es nezel otthon hogy a vidkartya meg alaplap inkompatibitas miatt nem indul be. Megsincs gari!
Ha en kiadok vmire annyi penzt hogy azt kiadva barmilyen kis karert kepes vagyok nem csak reklamalni hanem meg komolyabb dolgokra is (mint a pl te esetedben), akkor talan utananezek hogy mit vasarolok + meg talan telejesen legalis forrasbol vasarolok.
(ha pedig megteszed szerintem nincs jogod reklamalni sem)(+nem fosztom meg a tobbieket egy hasznos forrastol, csak azert mert en rosszul jartam, lehet te voltal az 10000 bol 1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest