Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztropacseb
csendes tag
válasz
üzenetére
Ez nem atabaszas szerintem, hiaba raktad idezojelbe.
Minden hulye tudja hogy a princo nem eppen a legjobb minosegu dvd.
Nyilvan van akinek kifejezetten jo tapasztalatai vannak vele, de nezz meg egy
minosegit meg egy princot alulrol, szerintem egyertelmu honnan az arkulonbseg.
Azzal meg megint csak nem tudok egyeterteni hogy nem jarsz utana:
en ha gepet veszek es kiadok erte 1xx ezer ftot min 1 hetig olvasom a forumot a tapasztalatok miatt, mert tudvalevo szerintem hogy a szamtech ilyen. Kielezett a verseny.
Boltban megveszel egy full gepet az alatalad osszeirt konfiggal, es nezel otthon hogy a vidkartya meg alaplap inkompatibitas miatt nem indul be. Megsincs gari!
Ha en kiadok vmire annyi penzt hogy azt kiadva barmilyen kis karert kepes vagyok nem csak reklamalni hanem meg komolyabb dolgokra is (mint a pl te esetedben), akkor talan utananezek hogy mit vasarolok + meg talan telejesen legalis forrasbol vasarolok.
(ha pedig megteszed szerintem nincs jogod reklamalni sem)(+nem fosztom meg a tobbieket egy hasznos forrastol, csak azert mert en rosszul jartam, lehet te voltal az 10000 bol 1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest