- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
Sziasztok,
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de ma futottam bele az ebay-en...
G-shock falióra :-)és egy olcsóbb : [link]
-
nfsu17
veterán
Köszi.
mrbegoNem emlékszem, hogy ez lett volna a legmenőbb, de azért bőven az átlag felett volt. Nekem a letisztultsága és az ahhoz képesti tudása ami megfogott.
hallador
-------------
Elemcsere pipa. 3.21V most egy ilyen új elem.
Milyen érdekes "véletlen", hogy az elem pont addig (lesz) jó (best before), amíg az óra képes mutatni a pontos évet.
Ugye 2029.dec.31 után átvált majd '85-re, de az elem hivatalosan 2030. januárig jó.
De ekkor sem kell kidobni az órát, csak 2019-re kell visszatekerni.
Az évjelzőt meg le kell szigszalagozni. -
Nimda
addikt
válasz
BloodRay #330 üzenetére
Tiszta sor. Nem tudom mennyire lenne kompatibilis az enyémmel a tied bezele, de ha igen, csak ki kéne cserélni. Ha! lenne kedvem újra óvatosan szétszedni
de nincs, marad eredeti állapotában.
Igen, ilyen kompozit szíjat GW-B5600-BC típusoknál láttam (fekete, sárga számlapos). Jól passzol az őshöz is, vagány. -
BloodRay
veterán
Igen, a gw-5000 az ős. Gyakorlatilag olyan mint egy gw-5610, csak fém kerete van a bűanyag bezel alatt mint mondjuk a tiednek és ugyan úgy menetes a hátlapja is. Plusz annyi mod van nekem rajta, hogy nem a gyári szilikonszíjjal használom hanem egy eredeti Casio composite-bracelet-tel (ez meg olyan mint a tied szíja, csak fekete és félig fém, félig műanyag).
-
A G-Shock név kötelezi a CASIO-t, hogy masszívra csinálja, de a titánium elég sérülékeny. Elég könnyen megkarcolódik és saját magát is meg tudja karcolni; egyszer zsebre vágtam, mert jobb helynek találtam ott, mint a kezemen amikor darut szerelek és a szíjának az első szemét megdolgozta az óratok: kifényesedett a szép szálhúzás egy-egy vékony sávban
-
válasz
BloodRay #325 üzenetére
Köszönöm. Pedig eléggé vékony csuklóm van. Szerencsére az MR-G meglepően kicsi ahhoz képest amit a "rajzolata ad" fotókon; kisebb mint a MT-G, akkor látszik igazán ha a két óra egymás mellett van.
Én igazából szeretem is nagy "krumplikat"; ezért eléggé megdöbbentem, amikor az 50-ik szülinapomra kapott Breitling szinte elveszett dobozában:Aztán a hozzáértők felhomályosítottak, hogy egy jó óra az vagy kicsi és vastag, vagy nagy és lapos, vagy kicsi és lapos. Nem igazán értettem az okfejtést aztán megaszonták azt is, hogy azért, hogy a mandzsetta rá tudjon csúszni az órára. Aha, biztos így van, ha ők mondják. Nekem azért még mindig ez a nagy krumpli a kedvencem:
Egyszer volt a kezemben; szegény gazdája sztoikus nyugalommal tűrte amíg nyomkodtam mint egy eszelős. Teljesen használhatatlan; mert mire "elbábozza" az információt amire kiváncsi voltál, addigra vagy azt felejted el mit akartál tudni, vagy azt az adatok első számjegyeit
De azért kellene!!!
-
-
Nimda
addikt
válasz
BloodRay #251 üzenetére
Nos, valóban baromi sérülékeny, főleg a szíjat rögzítő csavarok. Két kézzel nem lehet kitekerni nyomok nélkül, segédeszközök kellennek hozzá (satu). Ha valaki szíjat akar cserélni, ezzel számoljon. Nekem rendelnem kellett új csavarokat mert szabadkézzel megszaladt a cshúzó és csúnya karc lett rajta. Rendeltem egy másik bezelt is, tartaléknak. Majd töltök fel fotókat a műveletről.
Munkába, kocsmába semmiképp, alkalmi viselet, és ne lóbáljuk a karunkat nagyon -
Nimda
addikt
válasz
nbukta77 #313 üzenetére
Nahát
grat!
Én meg próbálom customizálni, de az istenért nem tudom kicsavarni a csavarokat a szíj végén a bezelen. Úgy meg van húzva, hogy szabad kézzel lehetetlen, satuba kell fognom az egyik oldali csavarhúzót. Nem is értem minek kellett ezt meghúzni "20bar nyomással".
Amúgy ha valakinek kellenek eredeti alkatrészek, ezt az oldalt melegen ajánlom, én már rendeltem tőlük, kb. 1hét és itt van a cucc.
-
nbukta77
addikt
Nem birtam magammal. Annyira sajnaltam az eladott acel kockat, hogy ma vettem egy masikat. Igy mar ket gshock lesz az oras gyujtemenyemben.
Pont jo lesz az mtg melle. -
chatran
őstag
Pont most ér véget a Féktelenül valamelyik mozicsatornán. Kiszúrtam, hogy a Keanu valamilyen Casio-t viselt a filmben. Egy G-Shock volt az, amit még a Nasa is használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest