Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
varázsgömb #219 üzenetére
Köszi a tippet, de még sosem csináltam ilyet. Kicsit félek, elrontanám. Még gondolkodom, mitévő legyek.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
peter889 #218 üzenetére
Persze hogy beszáradhat ha sokáig nem nyomtatsz. Én azt csinálnám, hogy kivenném a fejet, belőle a patronokat is, és folyó víz alatt kimosnám a fúvókákat, és a tinta beömlő nyílást. Tilos a fúvókákhoz érni! Azután jó erősen kifújni belőle a vizet, és akkor talán nem megy tönkre állásában.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Canon IP 7250 nyomtatóm hetek óta egyáltalán nem kapcsol be, "se kép se hang".
Próbáltam a tápkábelt ki-be dugdosni erősebben is, hiába. Több kábellel is kipróbáltam. A kábel más nyomtatónál működik. Kiszedtem a nyomtató tápegységét (majd visszadugtam), de semmi változás.
Habár a nyomtatóra egyelőre nincs szükségem, de aggódom, nehogy a hosszas kikapcsolt állapot miatt beszáradjon a fej. Pláne, hogy amikor működött, már kiírta, hogy nagyon kevés a fő fekete tartály kapacitása.Mitévő legyek? Hosszas kikapcsolt állapotában tényleg beszáradhat?
Hálásan köszönöm előre is. -
Dan-szan
senior tag
Canon MG5655 gondolom a behúzó része adta meg magát, félig behúzza a papírt és itt megáll a dolog. Papírelakadást ír ki ,ritkább esetben először papírhiány és aztán elakadás a sorrend.
Javítani kb mennyibe kerülne, mi erről a tapasztalat? Egyáltalán érdemes? Maga a gép kb 3 éve van meg. -
Scherier
csendes tag
Canon MX925 napra pontosan 6 év után B200. Csak eredeti patronnal használtam! Firmware frissítés volt-e vagy sem, így aztán tök mindegy. A fejet kipucoltam, a B200 még mindig van. A tinta a fej mögötti alumínium sínen is van, meg az átlátszó szalagon is, talán ez lenne az encoder film? Vicc az, hogy előtte nap tök szépen nyomtatott.
Régen legalább a gumi alkatrészekkel trükköztek amik elöregedtek megadott idő alatt, aztán kuka lett. Most már ott járunk, hogy a látszatra sem adunk, 6 évet ment, akkor letiltom azt dobd ki. Beszarás. Még a scannert sem lehet használni benne. -
varázsgömb
aktív tag
-
leon11
tag
válasz
varázsgömb #210 üzenetére
Kábel hiba talán nem lehet. Állandó helyen mozgatás mentesen van tárolva. Nyomtatást kezdtem, mikor szokásos előkészület egyszer csak megszakadt.
-
leon11
tag
Sziasztok! IP7250 nyomtató ma megadta magát se kép se hang, nincs bekapcs visszajelzés. Menthető valahogy? Help!
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #207 üzenetére
Én is nézegettem már a külső tartályos nyomtatókat, sőt már ki is választottam a típust. Csak a vásárlás előtt tettem egy próbát az új fejjel, és jól tettem, meggyógyult a nyomtatóm, így megúsztam a cserét.
Egyébként a canont is lehet igen olcsón tölteni. Én 2 dl-es utántöltőt vettem, vagy már 2 éve, de még mindig félig vannak. -
GEPESZ66
veterán
válasz
varázsgömb #205 üzenetére
Bocs, igazad van!
Nem kísérletezgetek.
Ahogy olvasom a neten esetleg panel hiba is társulhat hozzá.
Mikor bekapcsolom, kinyitja a laptartó tálcát, pedig ezt eddig csak nyomtatáskor nyitotta ki.
Heti 50 lapot nyomtatnánk.
A Canon TS5050-et néztem ki, ami wifis, ill. 5 patronos, s utángyártott is van hozzá, jó áron.
A patron kb. 800 lap nyomtatására elegendő.
Viszont inkább a külső tartályos, wifis EPSON L3150-et javasolják, ami kb. 6000 oldalra elegendő induló tintát tartalmaz, s az eredeti patron se drága hozzá.
Lehet, hogy inkább ez lesz.
Eddig 2 Canon nyomtatóm volt, s 4 év után adták meg magukat. -
cekat
friss újonc
válasz
varázsgömb #190 üzenetére
Üdv!
MG5750- hez milyen fejet rendeljek?
A fejtisztításon túl vagyok😟
Köszönettel! -
Ablakos
őstag
Milyen nyomtatót kell venni, ha szeretnék fotót nyomtatni (nem tul sokat és nem fontos az olcsóság), de van amikor 1-2 évig eszembe sem jut a nyomtatás? Most dobtam el az ip4200-ast, teljesen beszáradt a fej.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
varázsgömb #200 üzenetére
A nyomtatófej tisztítására ezt találtam.
Mit szólsz, szóltok hozzá?
[link] -
GEPESZ66
veterán
válasz
varázsgömb #200 üzenetére
Szia!
Az előbb a bekapcsoló gomb nyomkodásával sikerült azt elérni, hogy a nyomtató fej közép állásban maradjon, ne térjen vissza balra, ahol nem lehet hozzáférni.
Most látom csak, hogy érdekes módon az összes patron tartályában nincs tinta, csak a szivacsos részben lehet még.
A feleségem nyomtatott 20 oldalt gond nélkül, majd a következő dokumentum nyomtatásakor jelezte a B200-as hibát.
Így gondolom beszáradás nem lehet a hiba oka?
Tehát érdekes, nem figyelmeztetett, hogy a patron kifogyóban van.
Az 5 patronból van otthon 3 új jelenleg.
Holnap megveszem a másik 2 patront, s egy próbát talán megér az új patronokkal.
Esetleg ebből adóthatott valahogyan a B200-as hibaüzenet?
Ha új nyomtatót kell venni, akkor úgysem tudnék mit kezdeni ezekkel.
Viszont azt nem értem, hogy bekapcsoláskor kinyílik a papírtartó tálca.
Ez korábban csak akkor nyílt ki, ha valamit nyomtatni akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest