- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz.1986
tag
Sziasztok!
A következő hibát írja ki a nyomtató (ip2000) nyomtatásnál : Szolgáltatáshiba: 5100.
. Törölje a nyomtatást, kapcsolja ki a nyomtatót, majd kapcsolja újra be.
Ha ez nem törölné a hibát, nézzen a részletek után a kézikönyvben.Nem tudom mit jelenthet.
-
Wykk77
csendes tag
Sziasztok.
A hulladékgyűjtő tartályt kiürítettem, utána minden rendben volt egy ideig, de mos nem kapcsolódik be a nyomtató.
Mi lehet a gond, tudja esetleg valaki? -
meta86
csendes tag
na, ezt tul korán elküldtem. Látszik, h ujonc vagyok
- Szóval ugy tünhet, hogy az alábbi video témailag nem idevág, de bizony!! A végére megtudtam, h egyes nyomtatókba számláló chip van beépitve és ha a gép eléri a megadott másolat-számot, hibajelzést küld, leáll, kész, vége. Vegyél ujat! Csakhogy nem kell ám...http://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c&feature
Bárkinek segit, tiszta haszon. Kicsit hosszu, érdemes végignézni
Üdv mindenkinekígy van, én is így hosszabbíttam meg az élettartamát az enyémnek
bár szó mi szó, már egy ideje nem használtam, és eléggé beszáradt szegénynek a feje, de az árát megszolgálta
ha esetleg érdekel valakit alkatrésznek, oda tudom adni egy csoki/sör fejében -
tothkato
csendes tag
- Szóval ugy tünhet, hogy az alábbi video témailag nem idevág, de bizony!! A végére megtudtam, h egyes nyomtatókba számláló chip van beépitve és ha a gép eléri a megadott másolat-számot, hibajelzést küld, leáll, kész, vége. Vegyél ujat! Csakhogy nem kell ám...http://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c&feature
Bárkinek segit, tiszta haszon. Kicsit hosszu, érdemes végignézni
Üdv mindenkinek -
spgabor
aktív tag
Helló!
Nekem is van egy ilyen nyomtatóm, elkezdte írni, hogy hulladéktinta tartály megtelt, azt kiütöttem. Vettem bele új patronokat, kimostam a fejet, kipucoltam. Nagyon csúnyán nyomtatott. Kb fél napig folyamatosan a sima meg a fullos tisztítást nyomattam a karbantartás menüben, mire szépen nyomtatott. Betettem a kocsiba, kb ott volt a csomiban két hetet, most kivettem. A sok tisztítás miatt kevés volt a tinta ismét a patronokba, de gondoltam hátha.. Nyomtattam tesztoldalt. A feketét ismét rondán csinálta, ezért rányomtam a tisztításra. Azóta viszont üres lapokat nyomtat. Tegnap cseréltem benne patront, hátha az a baj. Nem lett jó. Kivettem a nyomtatófejet, nekem is tocsogott a tintában. Átverettem vízzel, visszatettem, de ugyanaz a helyzet. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Üdv!
spgabor -
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanaz a problémám mint az előző hozzászólónak.
Vízzel kimostam a fejet de semmi változás.
Alkohollal próbáljam meg, nagyobb az esélye hogy jó lesz???
Lehet hogy fejcserére szorulna a nyomató???:SVálaszotokat előre is köszönöm.
-
lux1019
csendes tag
Van kettő régi Canon Pixma IP 2000-esem. Mindkettőnél ugyanaz az a jelenség állt elő.
A fej tocsog a tintában a csomó tisztítás eredményeképpen. A nyomtatás rendben elindul, a fej mozog, mégsem nyomtat a papírra semmit. Hibaüzenetet nem ír ki a gépem. Mi lehet a gond? Segítsetek!!! -
hazsoo
csendes tag
A teendő, ha a hulladéktinta megtelik:.
Ki kell kapcsolni a nyomtatót, majd
-Tartsd nyomva a "Resume" gombot, majd nyomd meg a "Powert"
-Tartsd nyomva a "Power"-t, majd el kell engedni a "Resumot"
-Nyomd meg a Resume gombot kétszer, majd engedd el mindkettőt.
-A zöld lámpák elkezdeek villogni egy rövid időre, majd kialszanak.
-Amikor a zöld lámpák folyamatosan világítanak, nyomd meg a "Resume" gombot 4x.
-Nyomd a "Power"-t, ésha sikerült, akkor a nyomtató kikapcsol, ha nem kapcsolna ki, akkor nyomd meg még egyszer a "Power"-t.
-Elvileg a művelet végén minden olyan lesz mint régen
Lehet fogyasztani az olcsó tintapatronokat...Üdv mindenkinek
köszi szépen

-
Atos23
senior tag
sziasztok kedves IP2000-es sorstársak!

ti mennyiért szoktátok venni a tintapatront ebbe a nyomtatóba, és ez nektek mennyit bír?
én a feketét olyan 160 ft körül, a színeset 250 ft körüligazából a feketéről van tapasztalatom, az teljes oldalas word szövegekből olyan 150 oldalt kiad kb.
szerintetek jó/rossz/elfogadható ár/lap teljesítmény ettől a fajta tintapatrontól?
1 Ft / oldal + papír költséged van ilyen fedettség mellett, és azon gondolkodsz, hogy megéri-e?

Még a lézer sem tud ilyen olcsón nyomtatni, nem beszélve a 10.000 Ft körüli HP patronokról

Szóval nagyon-nagyon nem értem a dilemmádat

-
bence78
aktív tag
Sziasztok!
Szerintem nagyon hasznos ez a topic.Lenne is gyorsan egy kérdésem:
Az mitől van, hogy a canon ip 2000-sem nem nyomtat feketét, színeset igen. Érdekes,hogy papírra nem ad feketét, de miután a hulladék tintatartályt kitisztítottam, arra meg nyomja a feketét.
Légyszi, ha valaki tud vmi okosat, ossza meg velem.
Köszönöm: William93
nem lehet, hogy csak szoftver/driver hiba?
a fejet is próbáld meg esetleg kitiszítani
-
bence78
aktív tag
sziasztok kedves IP2000-es sorstársak!

ti mennyiért szoktátok venni a tintapatront ebbe a nyomtatóba, és ez nektek mennyit bír?
én a feketét olyan 160 ft körül, a színeset 250 ft körüligazából a feketéről van tapasztalatom, az teljes oldalas word szövegekből olyan 150 oldalt kiad kb.
szerintetek jó/rossz/elfogadható ár/lap teljesítmény ettől a fajta tintapatrontól?
-
william93
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem nagyon hasznos ez a topic.Lenne is gyorsan egy kérdésem:
Az mitől van, hogy a canon ip 2000-sem nem nyomtat feketét, színeset igen. Érdekes,hogy papírra nem ad feketét, de miután a hulladék tintatartályt kitisztítottam, arra meg nyomja a feketét.
Légyszi, ha valaki tud vmi okosat, ossza meg velem.
Köszönöm: William93
-
heno68
tag
sziasztok!
örülök, hogy találtam ezt a topicot, ma elért a buli szele engem is. megtelt a tartály.
szét is szedtem becsülettel a vasat, de ahogy szedem szét, látom, hogy ez a tartály a lehető legeldugottabb részen van. alatta találtam egy szivacsot, ami úszik a festékben... ez mi?
még egyelőre nem sikerült kiszedni a tartályt, már ha ki kell egyáltalán (csövön nem lehet leengedni a festéket...).
amúgy s200as a kicsike, csoda hogy most jött elő, van vagy 7éves...
viszont a billentyű kombináció nem jön be ennél a típusnál (kipróbáltam, hátha leeresztés nélkül is megy...)
annyit kérdeznék ez mindegyikre vonatkozik?
nem is tudom össze tudom e majd rakni
köszi a segítséget előre is !
sim
Szia
Az a szivacs, egy filcszerű anyag és az szívja fel a hulladék tintát...
Én úgy tisztítottam ki az IP2000 - emet, hogy sűrített levegővel a kis csövekbe belefújtam jó néhányszor majd vissza illesztettem őket a helyükre és kicseréltem a filcet más anyagra, ami szintén szívja a nedvességet... ezután beütöd a billentyűkombinációt és kész is...
Üdv
-
Sim_
csendes tag
sziasztok!
örülök, hogy találtam ezt a topicot, ma elért a buli szele engem is. megtelt a tartály.
szét is szedtem becsülettel a vasat, de ahogy szedem szét, látom, hogy ez a tartály a lehető legeldugottabb részen van. alatta találtam egy szivacsot, ami úszik a festékben... ez mi?
még egyelőre nem sikerült kiszedni a tartályt, már ha ki kell egyáltalán (csövön nem lehet leengedni a festéket...).
amúgy s200as a kicsike, csoda hogy most jött elő, van vagy 7éves...
viszont a billentyű kombináció nem jön be ennél a típusnál (kipróbáltam, hátha leeresztés nélkül is megy...)
annyit kérdeznék ez mindegyikre vonatkozik?
nem is tudom össze tudom e majd rakni
köszi a segítséget előre is !
sim
-
heno68
tag
A teendő, ha a hulladéktinta megtelik:.
Ki kell kapcsolni a nyomtatót, majd
-Tartsd nyomva a "Resume" gombot, majd nyomd meg a "Powert"
-Tartsd nyomva a "Power"-t, majd el kell engedni a "Resumot"
-Nyomd meg a Resume gombot kétszer, majd engedd el mindkettőt.
-A zöld lámpák elkezdeek villogni egy rövid időre, majd kialszanak.
-Amikor a zöld lámpák folyamatosan világítanak, nyomd meg a "Resume" gombot 4x.
-Nyomd a "Power"-t, ésha sikerült, akkor a nyomtató kikapcsol, ha nem kapcsolna ki, akkor nyomd meg még egyszer a "Power"-t.
-Elvileg a művelet végén minden olyan lesz mint régen
Lehet fogyasztani az olcsó tintapatronokat...Üdv mindenkinek
-
heno68
tag
A Canon Vevőszolgálata megkapta az Ön üzenetét. Köszönjük, hogy az iP2000 típusú készülékével kapcsolatos kérdésével megkeresett bennünket.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni alábbiakról:
Az Ön készüléke a Microsoft Windows 7 rendszert támogató készülékek közé tartozik.
A támogató szoftvert a Windows 7 kiadását követően töltik fel a cég letöltéseket tartalmazó webhelyére.Kérjük megtisztelő türelmét, míg elérhető lesz a kívánt illesztőprogram.
Fel vannak készülve...

-
Robaj
addikt
A Canon Vevőszolgálata megkapta az Ön üzenetét. Köszönjük, hogy az iP2000 típusú készülékével kapcsolatos kérdésével megkeresett bennünket.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni alábbiakról:
Az Ön készüléke a Microsoft Windows 7 rendszert támogató készülékek közé tartozik.
A támogató szoftvert a Windows 7 kiadását követően töltik fel a cég letöltéseket tartalmazó webhelyére.Kérjük megtisztelő türelmét, míg elérhető lesz a kívánt illesztőprogram.
-
heno68
tag
Sziasztok
Most már megvan a módszer az IP2000 "hulladéktinta gyűjtője megtelt" - problémára...
Ha valakinek segítség kell a témában keressen nyugodtan privátban vagy mailban...Üdv
-
heno68
tag
Nos én kitisztítottam a hulladék tinta tartályt az IP2000 - esemen, kb egy szatyornyi törlőkendő lett korom fekete, a sok tintától, és összeraktam a készüléket és még mindíg az a baja, hogy szerinte tele van...
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet kiütni a memóriájából ezt a hibakódot?Üdv
-
heno68
tag
Már darabokban van a nyomtató, úgyhogy ha sikerül összeraknom, akkor elvileg képzett "elhasznált tinta tartály ürítő leszek.."

-
heno68
tag
Sziasztok
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy beszélgettek az elhasznált tintatartály kiürítésről nekem is ilyen problémám van, hogy tele lett, és már nem is nyomtat miatta a kis IP2000 - em... Nagyon szeretném megmenteni, nem tudná valaki leírni egy kicsit részletesebben, a szerelés menetét ?
Előre is köszi...
Üdv -
dussy
őstag
Sziasztok!
Win 7 nem látja az ip2000-es nyomtatóm.Mi lehet a gond? -
panel
aktív tag
szeva
mi lett a nyomtatóddal végül mert ugyanez a problémám...
thx -
rajki
csendes tag
Sziasztok!
Canon IP 2000 nyomtatóm az új patronok behelyezése óta be sem kapcsol.
Ha kihúzom a tápját, majd visszadugom, akkor a bekapcs gomb lenyomását a zöld LED egyszeri felvillanása követi, majd ismét sötétség.
Mi lehet a probléma?
A hulladéktinta-tartály telítődése okoz ilyen tünetet?
A válaszokat köszi! -
Zinho
aktív tag
Sziasztok
Ip2000-es lapbehúzóm kicsit betegeskedik. Olykor begyűri a lapot, de valamikor sokszáz oldalon keresztül semmi baja. Viszont természetesen mindig akkor jön rá, amikor baromi sürgős lenne a nyomtatás...
Házilag ezt lehet otthon orvosolni? Szervizelni nem akarok, mert már csíkozva nyomtat, de dokumentumokra még tökéletes, másra nem is kell.
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
-
talloli
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos tönkretettem Nitrohigítóval a Csanon IP 2000-es nyomtatóm fejét. A többi része karcmentes állapotban van. Ezt és egy ugyanilyen állapotút jelképes összegért odaadom bárkinek!
Érdeklődjetek!
-
atirattivo
csendes tag
Üres, használt, beszáradt stb. tintapatronokat keresek az alábbi típusokból:
Canon: BC-02,BC-05,BC-20,BX-2,BX-3,BX-20,CL-41,CL-51,PG-40,PG-50
Bármilyen mennyiségben átveszem őket!

-
Liza82
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Elvesztetem a telepítő cd-t a nyomtatómhoz és újra lett telepítve a windows úgyhogy most nem tudom használni a nyomtatót. Nem lehet valahonnan letőlteni???? Előre is köszi.
-
papp-imi
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy az IP3000-es nyomtatóban hogy kell kiütni (resetelni) hogy a hulladékgyűjtő tele van?
-
péter007
senior tag
Ahhoz olyan képek is kellenek, aminél ez számít. Főleg akkor kell, ha nagy képméretből akarsz relatíve kis képet nyomtatni aminek közelről is tűélesnek kell lennie mert a kis képet közelről fogják nézni.
Egyébként korrigálnám a helytelenül megfogalmazott kérdést, bár értettem, hogy mire gondoltál:
dpi: dots per inch, magyarul képpont/hüvelyk
az inch egyetlen mérőszámból áll, pl 1 inch, 12 inch. Olyan is van, hogy 12*25 inch de az négyzetinch
A képpontnak meg (dot) dimenziója sincs, csak darabszáma. Magyarul nincs olyan, hogy 9600*2400 dpi. Ez a teljes felbontás, nem a dpi. 300dpi már jónak számít, de mint említettem, ahhoz olyan minőségű kép is kell. Átlag turistafotókhoz meg a család lekattintásához tök fölösleges, oda szerintem jó a 75 is.
Viszont az általad megadott paraméterekből nem tudom megmondani a nyomtató dpi-jét.
[Szerkesztve]ok köszi a helyesbítést
[link]
itt a link a nyomtatóhoz ha ez segít
ennyi pénzért megéri ezt megvenni? -
Hydra SR
addikt
Ahhoz olyan képek is kellenek, aminél ez számít. Főleg akkor kell, ha nagy képméretből akarsz relatíve kis képet nyomtatni aminek közelről is tűélesnek kell lennie mert a kis képet közelről fogják nézni.
Egyébként korrigálnám a helytelenül megfogalmazott kérdést, bár értettem, hogy mire gondoltál:
dpi: dots per inch, magyarul képpont/hüvelyk
az inch egyetlen mérőszámból áll, pl 1 inch, 12 inch. Olyan is van, hogy 12*25 inch de az négyzetinch
A képpontnak meg (dot) dimenziója sincs, csak darabszáma. Magyarul nincs olyan, hogy 9600*2400 dpi. Ez a teljes felbontás, nem a dpi. 300dpi már jónak számít, de mint említettem, ahhoz olyan minőségű kép is kell. Átlag turistafotókhoz meg a család lekattintásához tök fölösleges, oda szerintem jó a 75 is.
Viszont az általad megadott paraméterekből nem tudom megmondani a nyomtató dpi-jét.
[Szerkesztve] -
péter007
senior tag
hy mindenkinek
tudom hogy nem ehhez a topichoz tartozik de azt szeretném kérdezni hogy a 9600*2400 dpi felbontás mennyivel jobb mint a 4200*1200?
csak azért mert venni szeretnék egy canon ip5300-ast és annak 9600*2400 dpi-s felbontása van -
Bandus99
őstag
4db hszt olvass vissza ott ugyanezt kerdeztek a 4db hszben mar a valasz is benne van
-
Anita1966
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy problémám. A nyomtatóm azt az üzenetet írja, hogy a nyomtató hulladékgyűjtője megtelt és már nem enged nyomtatni. Mit kellene tennem ?
A segítséget előre is köszönöm
Anita
-
Lsilent
tag
hali ip2000-be kellene nekem fej, a piros rész teljesen be..art. Hol lehet kapni hozza fejet, de csak azt es mennyiert?
Köszi a helpet. Bye -
Csaba_20_
őstag
Helló
Az volna a problémám hogy most mikor nyomtatni próbáltam a következőt írta kia nyomtató (a hulladéktinta gyűjtője megtelt) nem tuok nyomtatni, a patronok még majdnem tele vannak. Hogy ürítsem ki ezt a tartót? Megoldható a szerviz kihagyása?? semmi kedvem kifizetni nekik a nyomtató árát!
Please Help
Ennek a problémának a megoldása engem is érdekelne! Hol kell keresni az említett gyűjtőt és mivel kell tisztítani, üríteni? Szervizben 3-4e Ft-os munka, végső esetben kifizetünk érte annyit(szerintem ez lesz, 100%), de az árból ítélve nem lehet bonyolult művelet és érdekelne.
Hm, valaki épp most szólt hozzá.
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
Helló
Az volna a problémám hogy most mikor nyomtatni próbáltam a következőt írta kia nyomtató (a hulladéktinta gyűjtője megtelt) nem tuok nyomtatni, a patronok még majdnem tele vannak. Hogy ürítsem ki ezt a tartót? Megoldható a szerviz kihagyása?? semmi kedvem kifizetni nekik a nyomtató árát!
Please Help
szétszeded:
Ahol a fej félre szokott menni, köóködni, ott van egy szivacs, kis mini tálkán. Azon egy lefolyó, ami egy átlátszó műanyag csövön pumpálódik a tartályba. Megkeresed hogy hova vezet a cső, tartály űrít, elvileg működik. Ennyi -
Sz.Miki
őstag
Helló
Please Help
-
cromex
aktív tag
Meg tudná-e írni valaki, hány fekete-fehér oldalt tud nyomtatni a BCI 24-essel? Nekem volt egy i450-esem, azzal szerintem kb 50-nél többet nem sikerült nyomtatnom. Most vettem egy IP2000-est és már megint vonít, hogy kevés a téntája. A gyári útmutatóban 300-500 oldalt ír (ha jól emlékszem 5%-os fedésnél). Ez reális, vagy elszállt adat?
annyit biztos nem bir ki!

kb 100at..
nekem is merülöben vannak a patronok.
milyen utántöltöt érdemes hozzá venni? mert amit vettem utángyártott patront az egy k@ka! -
vinko
csendes tag
Meg tudná-e írni valaki, hány fekete-fehér oldalt tud nyomtatni a BCI 24-essel? Nekem volt egy i450-esem, azzal szerintem kb 50-nél többet nem sikerült nyomtatnom. Most vettem egy IP2000-est és már megint vonít, hogy kevés a téntája. A gyári útmutatóban 300-500 oldalt ír (ha jól emlékszem 5%-os fedésnél). Ez reális, vagy elszállt adat?
-
cromex
aktív tag
megkérdeztem de az Auchanos árurakodók nem a széles körű ismereteikről híresek. Elmondták nekik, hogy ezt meg ezt tudja, azt elmondják az érdeklődőknek és ennyi...

-
DamonBounce
tag
-
cromex
aktív tag
-
cromex
aktív tag
-
cromex
aktív tag
szerintem nem lehet bele rakni cd tálcát.. de akkor már azt is megkérdezhetted volna, hogy hol árulnak hozzá

-
ati05
aktív tag
-
fasyrt
őstag
-
ati05
aktív tag
-
fasyrt
őstag
-
DamonBounce
tag
-
ekans4
csendes tag
én a fekete tintát 400ért a színest asszem 600ért veszem bele. a takarékos elvileg csíkos, de normál módban szépet nyomtat. a fotópapírt meg kell hozzá választani de megnéztem, a canon fotopapírok nem drágák.
Átlagos méretű.. nem annyira nagy.
én nagyon elégedett vaok vele csak a cd tálcás dolog bizirgálja az agyam....lehet hulyeséget kérdezek. hol veszel tintát ennyiér?
-
Loretto
veterán
én a fekete tintát 400ért a színest asszem 600ért veszem bele. a takarékos elvileg csíkos, de normál módban szépet nyomtat. a fotópapírt meg kell hozzá választani de megnéztem, a canon fotopapírok nem drágák.
én nagyon elégedett vaok vele csak a cd tálcás dolog bizirgálja az agyam....Köszönöm

-
DamonBounce
tag
én nagyon elégedett vaok vele csak a cd tálcás dolog bizirgálja az agyam.... -
Loretto
veterán
Ha lehet akkor kérdeznék h mennyire vagy elédegett ezzel a nyomtatóval? szépen mnyomtat takarékos modban? Gondolom nem kerül sokba a tinta bele.... Mennyire nagy?
-
DamonBounce
tag
Helló!
Az ip2000nek nincs külön topic ezért nyitottam
egy olyan kérdésem lenne, hogy ip200hez lehet venni külön cd tálcát? a boltban ahol vettem azt mondták, hogy lehet venni hozzá olyan tálcát ami már az ip3000ben és a felette lévőkben benne van alapban. azzal lehet cd-re nyomtatni. hátulról ahol le lehet nyitni ott lehet beletenni (néztem, de nem tuom hogy).
Tud róla vki valamit?
Más: normális, jó ár/minőségű fotópapírt talált már hozzá? a mellé adott 5re nagyon szépet nyomtatott, de olcsó, auchanos fotópapírra szemcsés, darabos a nyomat. kipróbáltam az összes minőségbeállítást és papírtípust de egyik gagyibb a másiknál.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Könyvajánló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Star Wars rajongók
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- HP LaserJet Pro MFP M426fdn nyomtató
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet fogyasztani az olcsó tintapatronokat...

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet kiütni a memóriájából ezt a hibakódot?