- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bostone #3309 üzenetére
ez viszont a játék dinamikája miatt kell hogy így legyen, nem lehet mindig ugyanaz a meta mert a játékosok elunják. Így is kicsit túl sokáig maradt túl jó sok fegyver. Most érted, ki grindolja a battle passt vagy a küldetéseket az új fegyverért ha utána csak vérszegény izzadás az egész, mert ugyanaz a 3-4 meta fegyver ellen kell menni. A warzone is mindig variálva van pont ezért. A legutóbbi modern warfare-ben is az elejétől szinte végig dominált az m4 és a 725, utóbbi még mindig kb god mode... És ez elég jellemző volt a codra egy ideje. Így legalább néha néha elő lehet venni olyan cuccokat miket buffoltak és legalább esélyed van vele játszani. Mondjuk én skineket nem veszek soha sehol, itt is csak azóta van battle pass véve hogy kb egyszeri kiadás ugye. Azt még benyeltem, de elnézve a yt-s nyitogatós videókat, én ezt kb a legalja gusztustalan szemétnek érzem. Mármint nem gond, de úgy van beállítva kb a "játék" ha dobozból kell kihúzni vagy a klasszik "szerencsekerék" forgatókönyv van akkor is, hogy jóformán mindig a végére marad az "értékes" player és fegyver skin. Azzal nincs bajom ha azt mondják hogy itt a cucc x -be kerül kell kell nem kell nem kell. De a neten található videók alapján konkrétan soha nem láttam olyat hogy lucky draw-ban pl ne a két jó cucc maradjon a végére, és addigra elvertél egy valag pénzt, tehát vagy feladod és megy a levesbe 30k huf vagy veszel még és kipörgeted... Nem tom, nekem ez így nem jön be, és akkor finoman fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged