Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
srácok,új prestige után a pro perkeket újra kell csinálni?? nem maradnak meg?
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Erre már van valami gyógyír vagy ezzel a buggal nem lehet mit kezdeni?
Szóval a MP random bedobja a lentebb olvasható szöveget és semmit nem lehet ilyenkor csinálni. Van amikor elindítom és már kiírja viszont fél/egy óra játék után mindig ledob és kiírja, aztán nem is tudok visszamenni csak 10-20 perc múlva.
Error The Call of Duty: Black Ops server is not available at this time. Please try again later on visit http://www.callofduty.com/blackops/satus for updates -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freestailo
üzenetére
A kicsiken, a nagyok izombol megoldották a problémát. 4770/6770 kartyam volt. [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freestailo
üzenetére
BO2 az más tészta, BO1-nél valamit elcsesztek és 4xxx/5xxx/6xxx szeria alatt CSAK WinXP eseten jatszhato...
-
wwenigma
Jómunkásember
Hmm, AMD7770 kartyaval és 14.8-as nem rávaló, APU driverrel ugy megy a jatek mint korabban XP alatt a 6770-nel. Nem értem.

-
-
pupuka76
tag
Sziasztok!
a Black Ops egy ilyen üzenettel kidobott: "AimTarget_GetTagPos
annot find tag (jhelmet) on entity".
Szerintük csaltam? Sosem csalok
Köszi,
P.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Elővettem megint a BO1-et(xbox 360), de tartósan csak sárga a pingem ès laggol, règen nem volt így mindig, pedig minden ki van kapcsolva, csak a box megy, nem töltök le vagy ilyesmi. Ötlet? -
-
Snooker
senior tag
Pár napja raktam fel a Black Ops-ot, a legújabb patchet is felraktam hozzá (most pontosa nem jut eszembe a sorszáma), tudtam is vele játszani telepítés után viszont most olyan problémám van, hogy hiába kattintok rá az ikonjára nem csinál semmit. Ha újra rákattintok akkor beadja azt a safe mode-s izét amit akkor szokott mikor valami hibával indul a játék. Ezen a konfigom ami most van már egyszer végig játszottam ezt a játékot (még a megjelenése után..)
Hogy tudnám orvosolni a problémát? Gép újra indítás se segít
-
mikrosuttii
aktív tag
-
lekorszke
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mindent drivert frissitettem es semmi,telepîtés után egyszer tökéletesen müködött.
Proci:intel g840 2x2800mHz(intel hd graphics 2000)
4gb ddr3 ram -
laceszgamer
addikt
válasz
lekorszke
üzenetére
Hát először a szokásos dolgok frissítése, driverek, directx, stb. Ha ez megvolt és még mindig semmi, akkor próbáld meg ellenőriztetni Steammel, hogy minden rendben-e a játékkal, bár csekély esélyt látok csak rá, hogy itt gond legyen tekintve, hogy friss letöltés.
Miylen gépen akarod futtatni amúgy?
-
lekorszke
tag
Sziasztok!
Steamen megvettem a black opsot.
Először mikor lejött elindítottam és játszottam is vele.
Másnap megint játszottam volna és amikor megnyitja a steam a játékot csak fekete kép fogad és tölt egy kék karika töltődik,akármennyit várok semmi nem történik max kifagy egy idő után.
Valaki tudna ebben segíteni?? -
xrace77
tag
válasz
freestailo
üzenetére
Alakul...

A prestige szint már visszaállt
, de a lifetime statisztikáim még nem. Remélem ,hogy azokat is hamarosan visszakapom. -
xrace77
tag
Prestige 11-en 32-es szinten spontán resetelés történt. Minden eddig elért eredményem, statisztikám nullázódott.

Valakivel már történt hasonló?
Van valami megoldás rá, hogy visszaállítódjon, vagy nincs mese, újra kell kezdeni az elejéről? -
xrace77
tag
Tudnátok olyan játékosok által gyakran látogatott szerver(ek)t ajánlani, amelyen a DLC pályák is a rotációban vannak?! Játékmód az S&D-t kivéve bármilyen lehet.

-
batman91
őstag
Helló!
Valaki újra elküldené nekem a Oczu által gyártott multis config fájlt?
-
ricsiii01
tag
Hello!
A PC-s verzió csak nekem van teli buggal vagy másnak is? Pl. A zombiknak néha csak feje van és karja, singleben néha eltűnik és visszajön a távoli ember + nem érzékel gombot ezért elakadok pár percre valamilyen extra mozgásnál (kötél csúszás, autó vezetés). Régen xboxon nem voltak ilyenek. Most meg Pc-n vannak. A játék steames (lengyelt vettem, amit át kellett alakítani angollá, majd magyarrá). Ja és az embereknek nincs hangjuk singleben (gondolom ez a nyelv átállítás miatt van). Eddig nagy csalódás a játék az xboxos után, pc-n.
-
goodace
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy eredeti BO DVD-t, CD kulcs is van, de korábban már aktiválva lett, viszont nem tudom megszerezni sem a Steam accountot, sem az e-mail címet amivel használták. Csak a single érdekelne, van valamilyen megoldás, hogy tudjam használni. A Steam Supportnál esélyes, hogy megtudjam az accountot?
Előre is köszi a segítséget. -
xrace77
tag
válasz
freestailo
üzenetére
Én játszom vele, szerintem magyar szerver nincs (bár ha van, akkor valaki biztos beírja).
Kedvenc HC DOM Nuketown szerverem ez https://www.gametracker.com/server_info/173.199.105.61:3134/ német (vannak rajta magyar játékosok is), népszerű szerver, néha várni kell, hogy bejussak.
-
freestailo
őstag
játszik még valaki ezzel a gammával? HC DOM Nuketown-t tolnék magyar szerón. van erre esély?
-
AAntii
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Windows7-re egészen biztos felmegy, én is azzal használtam 6-os szériás radeon mellett. Nem tudom mi az oka, hogy ezzel vagy a 12.8-assal fut a legjobban, de fél évvel ezelőtt próbáltuk a klántársammal az akkor elérhető 2 éven belüli összes driverrel, és ez lett a tapasztalat. Az újakkal ugrált az fps valóban. A magam részéről egyébként legalább annyira nem tartom megoldásnak azt, hogy csak emiatt a játék miatt telepítsek egy xp-t, mint hogy régi drivert használjak és számomra az utóbbi megoldás volt a kézenfekvőbb, kevésbé macerás.
Annak idején mi a Mature-szerverre jártunk dominationt játszani, miután megszűnt a Team Sfa-ra jártunk, jelenleg pedig 3-4 hónap kihagyás után szerver nélkül vagyunk, mert nem találom azt sem. Ha annak idején nem barmolták volna el az optimalizációt, akkor a cod2, cod4 mellé az én ítéletem alapján felfért volna a codos dobogóra. Ami hátrány volt és aminek a kijavításának elmulasztása engem jelenleg is jobban bosszant, mint a régi driver, az az, hogy matekozni kellett mindig, hogy össze tudja 2-3 ember hozni, hogy egy csapatban legyen.
Mikor megjelent nem hogy nem volt leányálom, szerintem borzasztó volt, mint kb. most a Ghost, azzal az eltéréssel, hogy a black opsban legalább a dedikált szerverek miatt nem fordult elő az, hogy különféle ping-lag stb. anomáliák miatt képtelenség legyen lelőni egy-két embert és mi pedig folyamatosan meghaljunk. A black ops első része mellett szól az is, hogy manapság már elvétve lehet csalóba futni és régen is leginkább a hc dom vagy hc dem nuketownra jártak, azokat a szervereket elkerülve tizedannyi bosszúságot nem okoztak, mint az mm2/3/bo2-ben.
Ha nálad win7-en nem megy, akkor neked tényleg muszáj xp-t használni, nincs mese, de 6850-től felfelé a megfelelő driverrel win7 alatt is nyugodtan meg lehet próbálni.
A titanfall pedig tényleg nem tűnik rossznak.
@Oczu: köszi, akkor ezek szerint csak az IP változott, amiatt esett ki a kedvencekből. Nagy kedvenc volt az a szerver, még a "fothergill"-hez hasonló kemper mocskok mellett is.

-
Oczu
senior tag
ATI 5xxx szériához max 12.8, de igen, emlékeim szerint valóban a 12.6 volt a best.
BO alapból optimalizálatlan, ugyanis konzolról lett átportolva.
Én egyedül evvel játszom, BO2 a csalók miatt lett ignorálva, talán most, hogy a Ghosts megjelent, elmennek a csalók is, lehet benézek megint.
Nekem nem akad nem laggol (már), tavaly sokat küzdöttem vele. Én két-3 szeróra járok, azok általában tele vannak (FFA, DOM, vagy TDM)
Maradok is ennél, a következő játék a Titanfall lesz, amit megveszek.HollyBoni: szerintem szintén a 0-ra, de kár lenne belepiszkálni.......szvsz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
AAntii
üzenetére
Win8-ra nem fog felmenni, esetleg ha valakinek van win7 akkor tehet egy probat de nem hiszem hogy egy regebbi driver hasznalata megoldaskent foghato fel... nekem is ment amikor megvettem de emlekeim szerint bizony akkor se volt leanyalom. Majd visszaolvasok hogy akkor milyen op. rsz alatt toltam. Viszont a benchmark cikkben is problema van...
Megegyszer mondom, az nem megoldas hogy vegyek erosebb videokartyat ha egyszer a mostanival is meglenne a sebesseg - xp alatt...
-
kribe
őstag
Nekem amikor a játék kijött, ilyen volt.

-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Nekem annak idején a 12.6-os ati driverrel volt a legjobb a játék, lehet az új drivereknek is szerepe az esetleges alacsony fps-nek. A felette lévő drivereknél előfordult fps drop.
-
HollyBoni
veterán
XP-n 10 helyett 50 fps, magasabb beállításokon.
Ebben a csodacfg-ben mire van bebindelve a console? -
Joci93
senior tag
Szerintetek melyik a jobb a Black Ops vagy a Black Ops 2?

-
wwenigma
Jómunkásember
Egy próbát megérne, legalabb kiderülne hogy az oprendszer a hiba oka vagypedig esetleg a driver a probléma. Persze nem zárható ki hogy a játéknak nem jön be az ati+win7/8 kombó.
HollyBoni: szerintem az utolso ami elérhető. Viszont nem egy erőgép az a videokari szoval XP lehet nemsokat javit a dolgon...
-
Oczu
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
max 12.8
wwenigma: már átküldtem neki és nem szoktam spammelni

szerk: depzoo-nak küldtem át.
Egyébként agyalok, csináljak e dualboot rendszert: GTX660-nal 130-140 az FPs W8 alatt, kiváncsi lennék, XP alatt mit produkál.ellenben a 331-es driver szétcseszte a gépemet teljesen, visszatettem a 320-at.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Normális hogy multiban MINDENT teljesen levéve, 800x600-as felbontáson 10 fps-el megy a BL, mikor az MW2/MW3 720p-ben, 2x AA-val, normal textúra minőséggel stabil 60fps-el fut?
-
depzoo
tag
Elkérhetném valakitől azt a csoda cfg-t?
Grafikát mennyire üti meg?
Köszi!
-
joe-ker
senior tag
Megoldottam a problémát az a lényeg,és nem csak a lengyel kulcsal volt ilyen gond,időbe telt mire megtaláltam a megoldást rá.
-
kribe
őstag
válasz
joe-ker
üzenetére
Szerintem 2 oka lehet, egyik az hogy kevesen olvassák a fórumot mivel a legtöbben már az azóta megjelent 2 játékot tolják, vagy a Ghosts-ot várják tűkön ülve, a másik pedig az hogy nem értik a problémádat. Pl. én sem tudom mit updatelnél, ha leírtad volna már biztosan lenne válasz.
-
joe-ker
senior tag
2 napja nem kaptam segítséget az updat-el kapcsolatban! Köszi mindenkinek!

-
joe-ker
senior tag
Updatben kérnék segítséget,privibe pls,köszi!
-
-
batman91
őstag
Nekem is elég rendesen baszakszik a game, mw3 és bo2 tökéletesen megy, ez viszont szétlaggol, játszhatatlan az egész.
-
kribe
őstag
Itt kétféle javítást is leírtak, nem tudom ezeket próbáltad-e már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de a lifetime statisztikáim még nem. Remélem ,hogy azokat is hamarosan visszakapom.