Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4d
aktív tag
Sziasztok! Ha valakinek van kedve késő esténként zombizni, 2-en fent szoktunk lenni. heti 2-3 alkalommal nyomjuk. privibe vagy ide is írhattok.
-
4d
aktív tag
megy a szeró uraim, reméljük így is marad!

-
4d
aktív tag
Tegnap előtt beengedett egy rövid időre, voltak fent egy páran ment is a játék. Úgyhogy van remény hogy működni fog egyszer.
-
4d
aktív tag
a tört szerverek eléhetők?
-
4d
aktív tag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
hogyne lenne. egy éve nem játszottam vele de előtte minden rendben ment. az activision honlapján fent van valami info hogy a hurrikán miatt leálltak a szerverek de nem vagyok túl jó angolból.
azért elég furcsa hogy csak nekünk tűnik fel vagy ennyire nem játszik már senki vele?
-
4d
aktív tag
Valaki legyen olyan jó és nézze meg hogy működik nála a multi?
-
4d
aktív tag
Szevasztok! can not connect to online service, nem aktív a multis rész mi lehet a megoldás? Eredeti kulcs, régebben semmi gond nem volt vele.
-
4d
aktív tag
Sziasztok! Miért van ilyen kevés public szeró?? Egy ideig nem játszottam, most visszatérve lepődtem meg h milyen kevés tdm szerót hoz a gép.
-
4d
aktív tag
Hello!
A second chance-t hogyan kell használni?? Elég régóta játszom a játékkal de még nem nagyon láttam használni. Gondolom a juggerest lehet vele gyógyítani. Vagy magamat is? Le kell guggolni és valami billentyűvel megy? Help plz!
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam az új patchet, a pályák nagyon jók és mintha az összes pálya simábban futna. De lehet h csak beképzelem.
Van valami info h milyen újításokat tartalmaz az új pályákon kívül?
-
4d
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom!

-
4d
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis hardveres segítség kéne! Az adataimnál levő konfiggal játszom szinte csak a waw-al, szerintetek gyorsulna a játék plusz 2gb ugyanilyen rammal? van értelme bővíteni? Win 7-et használok.
Előre is köszi és bocs az offért!
-
4d
aktív tag
-
4d
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
thx a választ! Próbálkoztam már reinstall+1.2 patch-el, gametrackerrel, és semmi eredmény. Úgyhogy marad a várakozás mint karácsonykor..

Én sem tudom eltávolítani a patchet. Reinstall sztem..
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
Az 1.2 patch nálam sem mükszik, mit javasoltok, teljes reinstall + 1.2 patch vagy csak szedjem le az 1.2-t a fenébe?
Van valami info az új mapokról a hivatalos honlapon, de azokat hogy lehet letölteni??Köszi
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
A bétával játszogatnék, de mostanában ezzel a hibaüzivel fogad: Cannot connect to online sevice
segítsetek lécci! Balancee neked volt hasonló problémád de nem írtad h hogy javult meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest