- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
Sirandrish #14298 üzenetére
Skillem jóféle . SystemRoot-al vagyok jóba , felvan véve nekem x-re.
-
Sirandrish
legenda
válasz
~Ph'vEscha #14297 üzenetére
skilled? valamelyikünk fel van véve X-re neked?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Beugranék vmi light-os hun pcw-re .
-
Napster01
tag
Én is szeretlek titeket
Ha azt látjátok, hogy se cod2, se cod4 war nem megy nyugodtan írjatok rám, beugrok ha kellek, de ettől függetlenül megyek cb-re + rfactorra, szal nyugeee!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #14288 üzenetére
Napster szvsz nem néz felénk egy darabig megint...
-
CséZé
őstag
Danke schön!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #14285 üzenetére
Jaja! Aztatotnekije!
Mod: nekede!
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14285 üzenetére
melyiknek?
-
Boci_83
őstag
Köszi srácok!
Nektek pedig Boldog Nőnapot!!
#14277: Bazz ez durva!
Én is láttam azt az oldalt. Minden motorosnak kötelező tananyag, csakhogy kicsit gondolkozzon is!!
-
Sirandrish
legenda
Tényleg...
Boldog Névnapo Tomi!!!
el is felejtettem hogy már március
-
CséZé
őstag
Boldog névnapot Kiflee
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14279 üzenetére
tudtam mire kell számítanom, Da Silva sérülését Arsenal meccsen is láttam, na az még brutálabb volt, ott kettétört a sípcsont és a szárkapocscsont is és a vér is látszott.
De ezek még mind semmik, ahhoz képest amik egy bizonyos oldalon vannak balesetről fotozott képek, na az nem nagyon tudtam végignézni, de sikerült
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14277 üzenetére
bazdmeg Andris..
-
Sirandrish
legenda
!!!CSAK ERŐS IDEGZETÜEKNEK!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
SipiBcs #14275 üzenetére
igen..fentebb "igénytelen angol humort" szerettem volna írni csak nem akartam megbántani senkit
a Zohan viszont üt...nem kicsit...de már sajna azis olyan mint mostanában minden Vígjáték..van benne 8poén oszt rotty...régi vígjátékokon elejétől a végéig lehetett röhögni..kisebb kihagyásokkal...manapság már nagyon kell figyelni hogy elkapd
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #14273 üzenetére
Ezek szerint nem vagy rajongója az angol, abszurd humornak!
Ennyi....
A film 1977-ben készült. A Monthy Piton jóvoltából. Ha elkap a hangulata és veszed a poénokat, akkor garantáltan végigröhögöd azt a bő 1 órát. Ha nem érzed az abszurditást, akkor felesleges 15 percnél többet rászánni.
A mostani filmek közül talán a Ne szórakozz Zohannal közelíti meg. Amennyiben ez tetszett, akkor ajánlom bátran bárkinek!
-
Boci_83
őstag
Mi az a POLITIKA?
Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza: Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET. A babysitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad és minden rendben legyen. A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK. A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse telerakta a pelenkáját és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól: A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van!
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #14272 üzenetére
majd eldöntöd magad...nekem nem jön be és kész
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #14271 üzenetére
annyira azért nem lehet rossz ha ennyi embernek tetszik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #14270 üzenetére
hát ha szereted az igénytelen dolgokat akkor ez a te filmed
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #14269 üzenetére
én sose láttam, de már rég meg akarom nézni, mert mindenki mondja hogy mekkora.
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14265 üzenetére
én sem szeretem
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #14265 üzenetére
Akkor a hiba az ön készülékében van
-
mr.saint
tag
Ez a film beszarás
És most az nCore-n fent van. Meg is "vettem" gyorsan
-
CséZé
őstag
up?
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #14250 üzenetére
Mikor nyit a kocsma? Kicsit jó idők lesznek elmotorozok hozzád, meghívsz egy kis üveges gyömbérre?
Sok szerencsét, és kitartást!!
-
SystemRoot
őstag
Van egy PUBLIC FFA szerónk, gyertek fel ha van kedvetek:
IP:
80.249.173.102:28761(Promod 4 final, free-for-all, legnépszerűbb CB mapok)
Mindenkit szívesen látunk!
Üdv: SR
[ Módosította: Foglalt név ]
-
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #14252 üzenetére
Hát tudod most ilyen a világ
Mondjuk engem nem egy 20-éves ugráltat hanem 50-éves és és mondjuk nem köcsög hanem normális
Meg hát nem 70-ezer mert azért még ki sem kelnék az ágyból nem hogy dolgozzak
De azért sok sikert neked
-
Sirandrish
legenda
válasz
mr.saint #14251 üzenetére
Hát nekem elég lenne egy 8méteres is, és mondjuk a tiszára
amugy figyi...itt Szabolcsba 2 lehetőség van...vagy elmész napszámba 4K-ért...naponta..vagy beálsz egy nyomi gyárba 2 vagy 3 müszakba és kapsz 70-80K-t egy hónapra jóesetben...ha csak annyit megkeresek majd az már bőven jó lenne mert magamnak csinálnám..nem lenne főnököm...és érdekelne is...nem egy 20éves köcsög ugráltatna 70K-ért a nyakik érő szarban....
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #14248 üzenetére
Hát nem tudom? Az egyik rokonunk az kocsmáros is igaz az inkább vendéglő cukrászda is van de azt mondta vissza esett a forgalom
Gondolom azért vett egy 15méter hosszu hajót a dunára
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #14245 üzenetére
Nem ártana ha a 41-es átmenő forgalmábol is beesne valaki gyorskajáért meg hasonlóért, csak akkor az út mentén kellene lennie hogy észrevegyék.
A délutáni "csúcs" előtt az is hozna valami rezsirevalót.
Sok sikert! -
Sirandrish
legenda
válasz
Tsunami73 #14241 üzenetére
Hát az igazság az hogy ugy jön a képbe hogy van egy nyerőgépes ismi aki ajánlott egy kocsmát..2 tulaja volt eddig (20éve megy a kocsma) az egyik áttért egy apagyi kocsmára így 2en 1-1 kocsmát vezettek csak a leveleki kocsmában lévő tag besokalt az asszonytól és elivott mindent...szoval kb ennyi a story
Egyébként kockázat nélkül nincs szerencse..ha belebukunk akkor leközelebb óvatosabbak leszünk..de már kurvára elegem van hogy nálam is fiatalabbak ugráltassanak minimálbérért...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #14237 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de ebből nem fogtok megélni.
-
válasz
Tsunami73 #14241 üzenetére
Aki mer, az nyer... De!
Nyilván jól meg kell gondolni egy ilyet. Csak úgy egy idegen odamegy, nyit egy bódét, a helybéliek nyilván nem jó szemmel nézik. Ha meg esetleg egy olyan hely kerül újbóli kinyitásra, ami valami miatt bezárt, az valószínűleg előbb-utóbb ismét be fog csődölni. Saját falumból indulok ki...
Ja, és bejáratott, jövedelmező helyet, ki az a hülye, aki átad? -
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #14237 üzenetére
Bátor vagy ha ilyen tőkehiányosan veted bele magad a nagybetűs életbe.
Nem árt ha néhány hónapra előre vetítve rezsi meg hasonló kiadásokra való ott lapul a zsebedbe, főleg ha új helyet nyitsz meg és nem egy már bejáratottat veszel át.
Ilyen kis községeken mint levelek, valószínü sokan fogyasztanak előre és fizetnek utólag. Ráadásul a konkurencia is megnehezítheti az indulást.
Hogy került pont levelek a képbe? -
Sirandrish
legenda
Ismer-e valaki közületek olyan emberkét aki nem épp bankba dolgozik de kölcsönökkel foglalkozik minimális kamat melett...ergo nem 200%os kamat stb és havi fizetés...
a lényeg hogy olyan 50-60K-ra lenne szükségem...és annyit szeretnék kölcsönkérni olyan embertől aki nem hetente akar visszakapni belőle 20at és nem 150K lenne a végösszeg
Asszonnyal szeretnék egy kocsmát nyitni egy kis faluban (Levelek) és felkéne tölteni csak az ilyen-olyan papirok meg hely meg berendezés meg fasztudja elviszi a lét...
Ha valaki ismer ilyen embört az jelezheti PÜ-ben
Köszike!
-
fsb1000
nagyúr
Bocsi, hogy itt kérdezek, de hátha van itt őőőős COD-UO-s
Van valamilyen lehetőség arra, hogy felbontás beállításnál a képernyőarány 16:9 legyen?
Pl. 1440x900?vagy csak 4:3-ban megy a ez régi jó játék.
-
Csyppa
senior tag
páncélautó
-
Boci_83
őstag
Andrish! Te mint nagy rocker értékelni fogod!!!
[link] -
mr.saint
tag
Na hello mindenki! légyszíves dobjatok már egy 5-öst erre a szerverre!
Előre is köszi mindenkinek
[link]
Ja +5-re gondoltam -
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14227 üzenetére
ott a pont
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14225 üzenetére
bármi szóba jöhet, de mi a letisztult formavilág híve vagyunk
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #14223 üzenetére
ez benne a poén h nekünk csak fehér pólónk van
-
CséZé
őstag
szavazz a Sördögökre! csak két kattintás, nem kell regelni meg ilyenek...
-
Csyppa
senior tag
válasz
Sirandrish #14220 üzenetére
A páncélautó legyen veled
-
Sirandrish
legenda
Drukkoljatok skacok!
egyelőre még nem mondom hogy miért de drukkoljatok! -
Gergello
addikt
Van még ilyen csapat amúgy? Ahányszor felnézek ts-re nincs fent senki, akire ráírok x-en az nem akar warozni. Csak szóljatok akkor, hogy kopjak le, ne erőlködjek.
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #14214 üzenetére
ugye ott, ahol szőrős?
-
Csyppa
senior tag
válasz
Sirandrish #14212 üzenetére
szerintem meg azé mer fingotok sincs a művészetről
-
Csyppa
senior tag
Csak azt nem értem miért van olyan érzésem, hogy fingotok sincs a művészetről?
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #14208 üzenetére
akkor mostantól möszijő löfunak hívlak
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #14204 üzenetére
Lehet igazad van möszijő, de ezt majd a népszerű művészkritikusok cod4 galériájában folytatjuk....
egyébként csyppa: látom próul tisztában vagy a felbontásokkal, csak kicsit eltévesztetted a képednél: nem 1650x1080 hanem 1680x1050 de én kérek elnézést, nem akarok beszóni a sorozatgurunak
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #14202 üzenetére
engem ez az erős képzeletvilág fogott meg a hihetetlen, már-már öreg Michelangelo barátom képzeletét is felülmúló periférikus világkép ábrázolás ezzel a remek kontúrozással....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra