Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Cod UO topic: [link]
Hát nem szánalmas? Majd rájön hogy van Cod2, és ott is így kezdi....
És ezért beregelt. Pff...
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
COR A szerverünkön eltöltött idöd és eredményed [link]
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
cor
őstag
válasz Balancee #2853 üzenetére
ez mikori ?
egyrészt már joforman only riflezek (persze ha alli oldalra sorosl,s ami palya akkor garand),masik miota van az a bazooka v mi a szerveren nem nagyon megyek...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
nah nekem is elöjött ez a pbBs baromsag
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
dante3
addikt
Nem tudom, hogy tudtok-e róla? Jön egy mod a játékhoz:[link]
[Szerkesztve]Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
odzsy
csendes tag
Hello mindenkinek!
A PB ''Init Failure'' címszóval kidob minden szerverről.
Mi a teendő ebben az esetben?
Előre is kösz. -
Kanczy
veterán
de jó visszatérni...most jöttem rá,hogy mennyire hiányzott a játék!!!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
icons
addikt
válasz Fastercowboy #2804 üzenetére
Mi a szerveretek címe?
Ezt a puffinos dolgot szoktad CoDba is írni? Szoktál RSKn vagy HUNTER Tudatlanon játszani? -
Atomgeszi
veterán
Ezt nem tudjátok miért írja ki, és mit lehet ezzel cisnálni?
[link]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Fastercowboy
tag
Szerverünk címe: 81.2.252.52.28967
Nem szoktam ilyeneket irkálni játék közben. Max. akkor írok bármit is, ha olyan a társaság, és huzatjuk egymást játék közben, v. egyszerűen dumálunk vlmiről.
Nem szoktam az említett szerveken játszani. Ált. a már Balancee által is felsorolt szervereken játszom. Pontosabban a SpecnaZ-on, a B.F.G-n, a VÉV-en, az SMC-n. Meg 1-2 hq szerveren. De főleg a sajátunkon találsz meg. -
icons
addikt
válasz Fastercowboy #2869 üzenetére
All-seeing eye nem találja (Store hostname (dynamic IP?)), Xfire-be pedig hogyan kell? Az megvan, hogy a kedvencekhez, CoD2 ok, IP ok, és Porthoz mi menjen?
-
whYz
őstag
válasz Fastercowboy #2869 üzenetére
a portot :-al kell elvalasztani az iptol
majd felmegyek megnezem milyen -
fpeter07
veterán
Amikor multiplayerbe szervert szeretnék inditani(nem neten), Töltödés közben ezt írja ki: iwd sum/name mismatch, azt miért írja ki?
-
athomi
veterán
Most jártam a [sZ!e] klán weboldalán.
Legnépszerűbb letöltések közt konfigcsomag van
[Szerkesztve] -
icons
addikt
válasz Fastercowboy #2873 üzenetére
Ok, benéztem, nem néztem hány számot írtál, de megvan!
-
chungee
addikt
HELP!!! LAN-on csinálok server-t a konzole azt írja ki, hogy ''hitch warning 3124 msec frame time'' és csak én látom a serót, többiek nem látják
-
athomi
veterán
Ha a poly engedélyezett, akkor miért vág ki vele mindenkit a PB, akinek nem -1-en van?
-
athomi
veterán
Sajnos ez a baj, nehéz alap cfg-s bandát találni.
Tegnap előtt nyomtunk egy klántársam volt klánjával egy wart. Eléggé elvertek minket. A 2. mapra már nem is mentünk. A klánvezér mondta nekik, hogy nem alap a cfg-jük. Persze ők ezt tagadták, én meg hittem nekik (mindig mindenkinek hiszek ). Tegnap egy új wart kértek, de a klánvezérünk nem jött. Érdekes, de döntetlent nyomzunk velül mindkét mapen.
Klántársam war után mondta, hogy az első waron nem alap cfg-jük volt és hogy a tegnapira kicserélték. Mintha egy teljesen más bandával játszottunk volna... -
chungee
addikt
377 serót lát az ASE-m. Többet kéne neki?
-
Balancee
aktív tag
válasz Richard #2884 üzenetére
Csao! Megcáfolnálak egy kicsit. A pl picmip és a fandskry állitgatása csalás. Az utobbi miatt kivág már egy csomó pb. (ez a felhöket butitja le) A picmip, meg a bokrokrol és a fákrol szedi le a lombozatott. Ez csak 2 példa és láttam már 30kb-es configot is.
A sniper config az csalás vagy nem?!. Talán ez elmegy optimalizálásnak és szerintem még az is ha belövöd a netkapcsolatod. Snaps 40 maxpacket 100 packetdup 0. de az, hogy lebutitja a texturákat , configba belerakja a célkeresztet futás közben, leszedi a lombot. Az szerintem csalás.
Szvsz ez örök vita lesz, mi minek számit. Mindenkinek más az értékrendje.
Itt felhivnám a szerver adminok figyelmét, hogy ha kérik adok egy pbsv.cfg-t amit a szerverükre ha feltesznek a configosok nagyrészét (és itt a durva configolásokra értem) kivágja..
chungee A favoritbol töröld a szervereket. Az obi ip-t cserélt. 2x Ugyan olyan nevü szerver nem jelenik meg .
[Szerkesztve]Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Kanczy
veterán
válasz Balancee #2887 üzenetére
ezekről még nem is hallottam...pl. a célkeresztes,lombos állítgatást én is csalásnak gondolom,de van,ami az fpst viszi fel,az pedig nem cheat
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
őstag
válasz Balancee #2887 üzenetére
Az mitől tesz valakit haxossá/nem haxossá meg uber cfg killerré? Meg hogy beadja meg ilyen lámulások? Kicsit jobban értek a programozáshoz mint azok a 12 éves procfg-m van atomhulladékok. SEMMI KÖZE HOZZÁ. Max ha megszerzi a forráskodjat a jateknak. Abba TALÁN át tud hekkelni valamit. Én is beleteszek 35 palacsintareceptet a cfg-be aztan lesz 1 megás. és?
-
athomi
veterán
Volt aki azért szarláma noob gecinek nevezett minket, mert 250 fps-re van korlátozva a szerónk. Mi a szart akar 2000 fps-el??? Lát különbséget 200 és 2000 közt vagy mi a fos?
Bocs, hogy erősen fogalmaztam. -
Kanczy
veterán
válasz Balancee #2897 üzenetére
tegnap hihetetlenül meglepődtem,bekapcsoltam ASE-ban az SD szűrőt,és 15 szervert talált...ne tudjátok meg,milyen a magyar SD színvonal : kb. 10-12 ember van a szerveren,abból 8-nak a statja -10,a másik 2-4-nek van normális
mindenki fáziskéséssel játszik : meglátja az embert,vár,majd mikor eltűnt,odalő a helyére...mindenki tunkol,rifle-t nem használnak,gránátjuk ott figyel náluk...áhhhYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest