Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Asszociációs játék. :)
- ALZA vagy eMAG?
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Mi a manó?
[link]
Balancee! az only rifle ctf serón csinálja ezt -
ádyz
addikt
megoldottam a dx9-et
a textúrát auto-ra kellett rakni -
Macka
veterán
Egy kevésbé CoD-os haverom telenyüstölte a fejem a FEAR Combattal. Így jó, úgy jó,sokkal pergősebb, blabla.....
Kiróbáltam, hát egy rakás fos.
CoD2 -
G4bi89
senior tag
Detto...
Én is kiprobáltam de már nincs a gépemen nem tetszett"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Balancee
aktív tag
válasz chungee #2554 üzenetére
Csao! A szervereinken van egy egyedi pb cfg. Ami a cvarokat(játékos config) nézi. A picmip az 2 vagy 1 vagy 0 lehet. A 3 már nagyon leszedi a bokrokrol a levelet
Macka Van egy conbat free szerver azt is csináltam, de senki nem látogatja szoval lehet lelövöm. Ctf az is és low gravitis. itt azért az ipje.: 193.202.63.15:27888Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
-
Balancee
aktív tag
Cor
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!!
Van 1 kicsi gondoja az egyik ismerősömnek és nem tudják mi a baj cvar fx sort 0 hibaüzivel dobálja ki folyamatosan a pb a szeronkról!!(máson nem tom)Átirták már cvart 0>1-re,pb-t frisitették,telepítettek uj op rendszert,de még most sem jó!!
mijaráklehetvele??Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
.:T.H:.
aktív tag
Látogassátok meg érdekes kis szerverünket: 81.182.251.145:28960
Nincs bomba fel és le tevésének hangja, érdekes így játszasni ..
De mondjuk már pár ember jelentkezett innen a ph-ról már délután ph-s klánnévvel, csak én ugy tudtam a ph cod2 team az a ph-ancserz nevet viseli vagy nem?- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
Balancee
aktív tag
válasz Boci_83 #2569 üzenetére
Neem!!! A dx7-et ne töröld. Csak az fx sort. Vagy ami miatt kivág a pb.
Ezt a vissza állitosdit, meg ugy oldjátok meg, hogy a main/player/neved/multy.cfg-t töröljétek. Aztán a gépeteken inditsatok egy sima mp.exe-t és ott állitsátok be ami kell/nem kell. És igy nem fogja minden inditásnál vissza állitani a beálitásotokat.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Macka
veterán
Zboardot használ valaki Cod-hoz? Tapasztalatok milyenek???
-
Fastercowboy
tag
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni.
A testvérklánunk szerverével akadt vlmi gubanc, és nem sikerült rájönnünk az okára. Nincs semmilyen mod, v. custom map rajta, mégis ha vlki fellép, akkor nem rotálja a mapokat. Csak a pálya vége feliratot látja a játékos, de nem lép tovább. Ha az admin vált mapot, akkor ugrik, de elállítódik az egyes pályákhoz megadott játékmód, és egy kör után megint lefagy. Ha újraindítják a szervert, akkor amíg van fent vlki fut rendesen, de amint kiürül a szerver, és utána fellép vlki, megint csak a map végét látja, és nem jön a következő pálya.
Mi lehet a gond? -
Balancee
aktív tag
válasz Fastercowboy #2573 üzenetére
Nem nagy gond
A map rotácioban rosszul irtad(tátok) meg a map neveket/modot/szököz kimaradt. Ezt ugy deritheted ki, hogy külsö rconbol map_rotate t csinálsz. Ahol elakad abban a névben van hiba. Az is lehetmég, hogy a '' körmöt kihagytátok a végén. A rotácionak.
[Szerkesztve]Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
F3@R
tag
Srácok!!!
Aki GOD néven játszó embert lát a szerverén, az kickelje, multihack-el tolja a srác, demot vette, akinek kell az írjon pü-t!Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
-
Macka
veterán
Az miért jó, ha valaki TDM-ben a saját csapattársát lövi fejbe shotgunnal??
-
Boci_83
őstag
Egyszer én is voltam úgy hogy benne voltam nagyon a játékban, és már nem emlékszem miért de valamiért nagyon megkeveredtem, azt hiszem ki lépett a játék valamiért, vagy a PB dobott ki valami hülyeségért, és mikor visszaléptem talán más csapatba keveredtem, vagy valami hasonó, és nem szándékosan, de én is lelőttem a csapattársaimat mikor már vagy harmadszor történt rám is förmedtek, teljesen jogosan, hogy miért is kell ezt nekem csinállni.... Hát ez pont Balanceeknál volt, szégyeltem is magam rendesen....
De biztos van olyan is aki direkt élvezi ezt...!
Mod: Képzelhetitek, szaladt volna a tag a zászlóval, már nem is túl sok kellett volna hozzá, éppen újraéledek, megyek vele szembe, tök idegen pályán meglátom, onnantól fogva ahol értem ott lőttem.... Bocs! Megtévedtem... Azóta jobban figyelek...
[Szerkesztve]**********
-
athomi
veterán
Ma szólt cor, hogy menjek a Balancee-ék only riflei szerverére, de tök üres volt. Igaz én SD-s vagyok, de ha összejöttök vmikor akkor szólhattok és felnézek.
[Szerkesztve] -
F3@R
tag
srácok lenne egy problémám....
megvannak a demoim, és fragmuvit szeretnék csinálni, de fraps-el nemtudom felvenni belőle a részeket, mert ademo lejátszása közbe ha megnyomom a felvételt indító billentyűt, akkor visszadob főmenübe...
ti hogy oldottátok meg aa fragmuvi készítést? vagy melyik programmal csináltátok?
lécci segíccsetek! előre is kösziOlcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
-
.:T.H:.
aktív tag
Azt hiszem vhogy ugy van hogy a billentyűzet java részére reagál a seismovision, nekem úgy sikerült megoldanom hogy a numpad ''-''jelére állítottam a fraps-recordot.
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
robee19
tag
Sziasztok! Ugyan már fordultam hozzátok ugyanezzel a problémával egyszer de sajna azóta se sikerült megoldanom a dolgot. A gebasz az hogy ha elindítom a multit akkor a gépem behozza az indítóképet és kb 1.5 percig semmit nem csinal, majd elkezd dolgozni a proci és egy pillanat altt bent vagyok. már mindent megprobáltam de nem jövök rá hogy mi lehet a gond. Konfigom: intel pentium4 3.0Ghz prescott, abit IL8 alaplap, 1.5GB Kingmax667 ddr2, geeforce 7600GS kari és egy samsung 250GB 7200rpm vinyo. ha van ötletetek miert ilyen lassu please segítsetek!!!!
-
robee19
tag
mert nekem lassan egy fél eve csinalja :S
-
Atomgeszi
veterán
Nah, ma kiakartak szavazni az egyik szerverről(kickelni). Mert túl jól játszottam
6igen, 1 nem. Nevetséges. Végül nem dobtak ki, mert Szavazás sikertelen.
De azé, ez kicsit...áhh. Jah amúgy, megjelöltem a nevem, egy PH! előtaggalEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Fastercowboy
tag
Reggel toltam egy magyar szerveren. Egyik csapattársammal eléggé hasonló statunk volt. Vlmivel többet ölt, de kb. annyival többet is halt. Egyszercsak teamchatbe beírja, h. csalok? Mondom nem, miért csalnék? Azt mondja, ilyen stattal biztosan csalok (kb. 80-30-ra álltam). Mondom ez a stat egyáltalán nem nagy szám, de ha már így megkérded, Te talán csalsz, hiszen kb. uez az eredményed. Válasz: ''hááát, nem tudom... XD''
Kiábrándító... -
Atomgeszi
veterán
válasz eastsider #2593 üzenetére
Hát már kezdek hozzászokni! Egyre kevesebb jó magyar szerver van. Most márcsak bemegyek valahova és ezt látom: Sok anyázás, egymásra használják a csiter szót
Amúgy milyen néven tolod? Hátha találkozunk
Nálatok jó az xfire??? Jah eastsider, adsz xfire címet?
Szerk: most talán jó lesz,valami update-t tölt, 3kb/s -el :S
[Szerkesztve]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Pubszon
veterán
válasz robee19 #2586 üzenetére
Hali.
A haver csinált LAN partyt és ott volt 1 eset mikor ugyan ezt csinálta mindenkinek és rájött hogy a háló/net DNS címével volt a gubanc(azt nemtom mi de kérdezz meg hálózati embereket)nekem ithol volt a nettel ugyanez és itt is a DNS-el volt a baj.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
deZo`
csendes tag
Helloztok! Nagyon kéne a segitség!!!! Tegnap óta egyszerüen nincs meg a codba a stabil fps-em(250fpsem volt, és most ingadozik össze-vissza). Nem tudom, hogy mi van vele. A proci terheltség szokásos, és semmit nem változtattam a gépen. Szóval szereintetek mitől lehet????:S:S
''Bármely program, ha egyszer gépre került, elavult.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 12T 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MikroTik cAP ax - cAPGi-5HaxD2HaxD
- HP 840 G3 laptop Processzor:6300U Memória:8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Full Hd Akku tö
- 2x16GB RAM (DDR4)
- Minisforum UM690Pro - Ryzen9 6900HX - 64GB DDR5 - 1TB - UM680M - Foxpost az árban
- .Lenovo l480 laptop 8250u 8 gb memória 256 gb ssd full hd világító billentyűzet akku töltő kamera Bl
- Nvidia Geforce gtx 1070
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest