Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Asszociációs játék. :)
- ALZA vagy eMAG?
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
no offenz de eloszor inkabb olvasgatni kellene mint mp-t jaccani...
v legalabb azt atfutni h h is müxik a forum pl van külön uj hsz gomb is,s nem a valasz-al kell uj postot irni...amiben vki mas hsz-ere valszolsz,az olvaso meg nez ki bamban a fejebol...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
eastsider
nagyúr
nem minden srv-nél cska néhányál
lol most látom enyémből idézett... pedig ez a tapasztalat velük
[Szerkesztve] -
őstag
ezért van a chattime 0-ra lőve nálam
-
athomi
veterán
nyugi, csak kultúráltan
ja és ne csíteljetek annyit pls -
Fastercowboy
tag
válasz eastsider #2246 üzenetére
Ezt írtam én is Balanceenak, h. ne foglalkozzon velük, már én sem teszem. Ha tizenévesek lennének, már az elején sem tettem volna, de utánanéztem a klánnak, és mint írtam, az átlagéletkor bőven 30 év felett van. Pl. Bazi Joe, aki nekem szólt be 37 éves, de van köztük negyvenes is, meg korombeli 25-30 közötti tag is. Ezért nem értem ezt a hozzáállást. Több 30 év feletti játékost ismerek, és mondhatom, h. sokkal jobban szeretek velük játszani, mert kevésbé forrófejűek, és elhiszik h. nem minden játékos csaló, aki többet tud náluk. Sajnos a játékos színvonala igenis függ az életkortól, bár tényleg nem minden esetben, de az esetek többségében a k*** anyázósok nem az érettebb gamerek. Persze mint az alábbi eset is mutatja negyvenes családapák is simán kiverik a biztosítékot. Kérdezem, h. az ilyen emberek kölykeiből milyen játékos lesz?
-
STC Speed
őstag
CoD 2 serverre h kell azt beállítani,hogy map után magatol fast restartal valtson ugyanarra a mapra amin volt?
Athomi:jól toltuk xD -
Fastercowboy
tag
Balancee, ma végre játszottam a szerótokon. Alapjában véve pozitív a kép.
Röviden pár szót az élményről.
Ami tetszett:
-nagy a fegyverek szórása, így nozoommal nem sokra megy az ember, még daráláskor sem
-pontok számával elérhető rangok
-hangulat (csak cort és Bocit ismertem a játékosok közül, de rögtön az elején baráti volt a légkör, semmi negatív hsz, pocskondiázás)
Ami nem tetszett:
-puskák használata (értem ezalatt, h. egyszer teljesen pontos célzás esetén is homályt lövök, máskor meg számomra pontatlannak tűnő, már-már ''veszett fejsze nyele'' lövéseknél találatot érek el)
Összességében nekem tetszik a GFM. Azt hiszem, első játékom ellenére sem vallottam szégyent. Bár cor az elején kiborított Leningradon, de aztán úgy ahogy vele is sikerült tartanom a lépést. De lesz ez még jobb is.
Úgyhogy , és csak így tovább!!! -
Balancee
aktív tag
válasz Fastercowboy #2263 üzenetére
Köszi szépen Igyakszem olyan szerver késziteni, ami még nincs, minnél kisseb file mérettel. Amugy a tagjaink közül eleinte sokaknak nem tatszet és mostmár tetszik nekik is. Szokni kell
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
eastsider
nagyúr
Aki 7900GT-vel nyomja mennyi FPS-e van?
AA off 1280*1024 bilinear dx7 high
előre is thx -
athomi
veterán
Mosj játszottam Toujanen 2v1-be. Mi voltunk ketten ő egyedül. Sztetek létezik, hogy én a német MG-nél szaladok elfele, ő meg a középen található ház mellől (amelyikbe be is lehet menni fent) durrogtat Grandal nozoom-al és mind mellém megy (érezhetően még csak közel sincs), de a 6-7. golyó fejbe kap? Nem csodálkoztam, de mikor 3-szor történt meg, akkor már kicsit felhúztam magam. Fastercowboy te grandos vagy, szted van ilyen?
-
cor
őstag
hova boritottalak?
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Fastercowboy
tag
Megesik, bár azért gyakorlott Garandos nozoomos már az első háromból találni szokott, ha nem is ölni.
Ha pedig ez a SpecnaZ szerveren volt, akkor ott nozoommal simán elképzelhető, h. csak az utolsó golyók vlmelyike találjon. Bár nekem ezen a szerveren eszembe nem jutna onnan nozoomolni. Ahogy néztem, elég rendszertelen a fegyverek szórása.
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz Fastercowboy #2273 üzenetére
Nem a Balancee-jék szerveren volt. Hagyományos, SD szerver volt! És nekem is az a fura, hogy az első 5 a közelembe sem volt, a 6-7. meg pont fejbe. Én is sokat vagyok grandal és már az első golyók vmelyike egészen biztosan eltalálja az illetőt.
[Szerkesztve] -
Beerwolf
senior tag
hali
van egy problémám: a játék˙(multiban) megy normálisan kb 80 fpssel aztán egy 10 perc játék után egy 5-6 percre ilyen 15 20 fpssel megy ami már nagyon kellemetlen aztán megint jó egy ideig aztán megint rossz, és minden grafikai beállitásnál ilyen 20 körüli fps-re esik vissza, nincs ötletetek, mit lehetne tenni? -
Fastercowboy
tag
Én hiszek a véletlenekben, de az általad leírtak alapján nálam ez már a ''gyanús'' kategória. Nem láttam az esetet, úh. egyebet nem szeretnék mondani, de a már leírtakat továbbra is tartom. Aki Garanddal rendszeresen nozoomol az első három lövésből talál is.
És ugye ott van, h. 3x megismétlődött az eset... -
PROti
tag
válasz Fastercowboy #2277 üzenetére
valaki nem játszott-e már egy InuYasA nevű gyerekkel?
-
Boci_83
őstag
Én is ott voltam.... Néha sikerült is valami értelmeset lőni. De a 7en sajnos nem igen fogunk találkozni, ha csak nem a délelőtti órákban, mert a 7-en délután dolgozom!
-
Devil1996
csendes tag
Szerintem a pokember nagyon jó jatek :
-
Fastercowboy
tag
válasz Boci_83 #2280 üzenetére
Tudom, írtam is.
''-hangulat (csak cort és Bocit ismertem a játékosok közül, de rögtön az elején baráti volt a légkör, semmi negatív hsz, pocskondiázás)''
Este nekem sem sűrűn van időm játszani. De ma 5-7 között fent leszek, majd ránézek a szeróra, mi a létszám.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
válasz Beerwolf #2284 üzenetére
Csao! Nekem ugy tünik, mint ha a hömérsékletel lenne baj. Vedd le a ház oldalát és nézd meg, hogy a kari hogy vezérli a ventilátort és közben mérj höfokot is. A másik dolog ami még ezt produkálhatja az a táp szintén melegedése, vagy gyengülése. Ezeket is nézd meg. Mivel virust irtotál és spy-od sincs se troyád igy ez a 2 variácio is befigyelhet.
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
oxox
addikt
válasz Balancee #2285 üzenetére
Balancee melyik hozzászólásban találom az ip-címeteket..?? .ha már ennyire dicsérik benéznék . (nem whzok, nem csalok...de már kitárgyaltam fentebb/lentebb, hogy az utolsó game amiben cheat-et használtam az a prince 1 volt miután végigvittem(!)....ha valakinek kell: prince megahit dosban indítva ) avagy ha bevésnéd ide, megköszönném
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
G4bi89
senior tag
Na olyan bajom lenne,hogy van egy Intel Core2 E6300 1gb ram meg egy Asus 7600GT 256Mb DDR3 ramal ellátot vga-m és egy hete a Codnak nem elég az 1gb ram ezért a virtuális memóriát is használja ami úgye lassú meg a vinyón van és így beszaggat a cod2.
Eleve nem értem mért nem elég a COD2-nek 1gb ram főleg,hogy eddig elég volt.Az fps-em amúgy jó az nem esik le maradt a 300-600
Spyware nem lehet mert megnéztem meg csak ez a játék csinálja ezt.4éve Codozok de ilyennel még nem találkoztam"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz eastsider #2265 üzenetére
Nekem 79000GS-sel fix 125. De ez nem sima GS hanem premium gyárilag emelt 540/1500-asórajellel, de neálam nem high hanem normal, de szerintem a hiyzó quad pont ugyanennyire tesz szert 7900gt-vel(term. procifüggő).
Akit érdekel az legyenszíves nézze meg a fragmovienkat és mondjon véleményt róla: [link]- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
G4bi89
senior tag
Xp-m van amúgy
Érdekes pedig tényleg annyi az fps-em.(Lehet a Core2 teszi...)
Ime a bizonyíték:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A lapozófájl jó 5let de az a baj vele,hogy akkor azt fogja használni.Szóval még mindig nem lesz neki elég az 1gb.Vagy lehet rosszul gondolom?
[Szerkesztve]"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 12T 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MikroTik cAP ax - cAPGi-5HaxD2HaxD
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest