- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Nálam tegnap óta jelent meg a Fatal error, szóval egy mindenképp jöjjön!
(#3841) lowzor
örülök neki h nem csak halucinálok. Pedig Győr mellett mostanság több a por...(#3842) Cshavez
PC-n játszom, 40 alatti a pingem. HC-n elég nehéz visszanézni a killeket, de nekem ez már tetszik. Ezt a Fatal error témát nem értem, de van egy gyanúm, hogy a csillámló...sz szkinek miatt lehet. A gépem sem bírja őket!Mivel csinaltok screenshotot?? 😊😁
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Már bocs, de ennek a játéknak vajmi kevés köze van a Battlefieldhez...
Az MW1-ről nekem is a pörgős játékmenet jut eszembe, bár én Cod 2-ővel sokkal többet játszottam. Cod 4-ből a Showdown és a Backlot pályák voltak amin többet játszottam és amire emlékszem, az utóbbit kedveltem a leginkább talán. Ami még ugye feltűnt nekem és másoknak is nyilván, hogy sokkal lineárisabbak voltak a régebbi pályák 3 iránnyal, az mennyivel jobb dizájn volt, mint ez a minden irányból meglátnak pályadizájn.
(#3482) boogie84
7 Things Modern Warfare Needs To Fix RIGHT NOW!Itt van pár dolog kiemelve, min kellene változtatni. Én lényegében pár napja ugyanezeket említettem a múltkori hír alatt, persze akkor mindjárt megmagyarázták nekem, hogy milyen isteni lett a multi.
Egy kis bónusz a végére(alig 1 perces csak): DrDisrispect summarizes the feeling of playing MW right now
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
boogie84
veterán
HC-n pedig pontosan az van amit irtal! 5mp alatt akar 3x is halsz. Ha bemesz egyedul foglalni, vagy ramesz zaszlora instant halal. Ez mire jo?
Miert kell ezt meg gyorsitani?? Nem ertem!
Ez pobtosan run and kill. Nincs taktika csak ha kempelsz es kivarod mig kihullik a zaszlo melletti ellen es utana ha szerencsed van segit valaki foglalni.Ebben a codban mindenki, mindenki tdmet jatszik. Hq-n is, dom-on is! Azt hogy milyen formaban, R&K vagy kempelos nodon de ezt jatszak. Nem azt amilyen jatekmodot inditottak.
Mert ugye fejlodni csak a killekkel lehet.
Adna foglalasert 500 pontot, killekert 100at akk kur..a ciki lenne ha nem a legjobb k/d hatekos allna elol a tabellan.
Gyakran van ugy h 2. v 3. Vagyok csak , de 3x annyi foglalasom, vagy vedesem volt mibt a k/d huszarnak. Es megis tobb pontja van...A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
birorichard
őstag
Ertem mit mondasz, es igazad van, nem konkretizaltam. Nagy szerepe van a reflexeknek, de leginkabb akkor, ha nem szemtol szembe losz valakivel, biztos megfigyelted mar, hogy mindig van egy olyan a lobbyban, aki sokat lo. Na ellene abszolut nincs jelentosege a gyorsasagnak, mert nagy a kesese hozza kepest mindenkinek, de ilyen elteresek mindenki kozott vannak, ami megjelenik egy f2f gunfight-ban, csak kevesbe szembetunoen. Ellenben persze olyan van, h elkapod a jatek ritmusat, fejedben vannak a spawn pontok, mikor fordul, honnan lehet varni, h erkeznek, ugyesen mozogsz a palyan, gyorsan lelovod, aki mondjuk meg nem vett eszre, akkor lehet rusholva is jokat menni, de amelyik jatek ezt erolteti, ott torvenyszeruen megno az eselye, h netkapcsolat meg az ezzel jaro kellemetlensegek/elonyok fogjak inkabb alakitani az eredmenyt, mint egy lassabb temponal. Elobbi meg egy jo alacsony ttk-val azert eleg frusztralo tud lenni.
En kb haromfelet szoktam menni. Van a keves eset, hogy szopoag vagy istencsaszar connection ~0.3 meg 2.0-10, de legtobbszor meg 1 es 2 kozott valahol, ezek a kill/death-ek kozul amire azt mondom, hogy en voltam az ugyes/bena, altalaban soha nem face to face, hanem valamit valamelyikunk benez. Az ilyen szemtol szembe erkezesek, az teljesen lutri, hogy sulnek el. A killcam-ban sokszor latszik, hogy ugy latja, hogy ra sem lovok, vagy csak sokkal kesobb mint o, holott tudom, hogy nem igy torent. Mikor en nyerek, gondolom nyilvan akkor is ez van, csak forditva es azt ugy en nem latom.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
"gyorsaságról, a reflexekről" - amit ennek hiszel, az kb a kapcsolatod fizikai minosege keverve a szerver altal pluszban rad osztott extra kesleltessel. nehogy felre ertsd, fogalmam sincs hogy jatszol, felolem lehetsz tok jo is, de egy interneten jatszott multis fps-ben reflexekrol beszelni csak egy bizonyos (jo alacsony) szintig lehet, azutan jon a technika. szerintem jobb, hogy nem a lagkompon mulik, hogy milyet jatszok, hanem azon is, hogy merre mozgok a palyan. am a 2v2 biztos porgosebb, meg ha tenyleg jonnek a korabbi map-ek, akkor azok is gyorsabbak lesznek, szoval biztos balanszolodik majd a helyzet. nekem bejon, hogy csak akkor gyorsul fel a jatekmenet, ha kozvetlen lovoldozes van, es nem 5 mp-enkent megy a die-spawn-die-spawn, de egy kicsit kreativabb, gyorsabb terkepek nekem is hianyoznak.
btw a kampany minosege, az eleg diverz multi, ground war, spec ops lehetosegek mellett azert kezdesnek en azt mondom, h ez egy tisztesseges palyamennyiseg/minoseg.
[ Szerkesztve ]
-
Pontosan. Jó lett ez a COD de már most látom, hogy én nemsokára abbahagyom, mert nem az amit szeretek. Remek a körítés, remekek a módok, jók a fegyók, a hangok,a tartalom, csak ez mellett kellene az ami a régiben volt, a darálás és a kempelős noobok kilövése.
Én pontosan ez miatt nem játszok Battlefieldet, mert ott is adott volt a nagyon jó pálya,a jó fegyverek, szép grafika, de minden meccsem arról szólt, hogy F2F alig láttam valakit ki lő le, mert egy nullás kemper sniper feküdt egy háztetőn egész pálya alatt ( de tényleg egész végig. csak ha valaki leölte, amíg úja oda jutott addig mozgott).[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Acheron
őstag
Hmm, nos, nem szeretnék egyik fél mellett sem pálcát törni, de tegnap volt egy nagyon fura killcam -om: elsőre fel sem tűnt, azt gondoltam, a "mester" kiszedett a szemben lévő erkélyről. De a cillcam -en azt láttam, hogy a mi erkélyünkön hárman voltunk (én csak egy társat vettem észre ingame), a szemben lévő igenügyes ellen pedig egy (azaz egy) M4A1 sorozattal (értsd, egy gombnyomás, míg a tár ki nem fogy) mindhármunkat kiszedett, a célkereszt pedig mindig pontosan a következő áldozat (az egyik én voltam
) hitboxára ugrott). Ez azért fura volt, akár aimbot is lehetet volna, de az talán nem pont így működik, amennyire az MW2 killcamokból emlékszem (engem aprítottak így (is) elég gyakran). A konzolos aim assist -et nem ismerem (bár a gondolat nem szimpatikus, nekem nem segít semmi...), nem tudom, milyen, nem játszom kontrollerrel, bár van itthon DSPro elfekvőben a TV -hez. Lehet le kellene tiltanom a crossplay -t és csak PC -sekkel játszani?
(#3271) Lifer092 Meglehet, ahogy írták, a hangrendszereddel van gond. Fülesen nagyon jól hallani, mikor merről jön az ellen, gunfight -ben jóformán erre építkezem, nagyon működik
(#3293) Cshavez: Ok, OK, értem én, hogy ez jó egy gyereknek, mert sikerélményt ad, de amikor face to face ügyességről van szó, akkor engem pl zavar, ha a másiknak van némi automata, gépi, 0,000x másodperces segítsége, ami ellen mondjuk esélyem sincs[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
Nem tudom. En mar betaba is offoltam oket. Kell a fenenek a legalis aimbot...
Ettol fuggetlenul kb. naponta jonnek a fixek a jatekba ami szerintem jo
Remelem nem lesz kapufa es azt a 725-ost is nerfelik + legyen benne KS es perk nelkuli mod :d Nagyon dijjaznam, foleg S&D-ba
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Rison77
senior tag
Igen sajnos, eléggé értékelhetetlen tákolmány lett. Nem vagyok már mai csirke reakció terén, de ez, hogy felbukkan előttem és konkrétan még kattintani sincs időm mert instant halok, kill cambe meg már a fél tárat megkaptam és utána halok. Bizakodtam benne, hogy a béta után még csiszolgatnak rajta, de konkrétan pont nem érdekelte őket az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
- Tado Smart AC Control, Klíma vezérlés, okosítás, Okosabb fűtés-hűtés, Apple,Android! Okos Otthon
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Samsung Z Fold 6 S-Pen gyári tok
- 2019 MacBook Pro 13 TB / i5 2.4 GHz / 8GB / 256GB SSD / Magyar / Space Gray / Új Aksival ! ! !
- Iphone 16 Plus 128gb Fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest