Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Az OBS Studio is hook-olódik a game exéjéhez, ugyanúgy ahogy az AB. Ezért is van az sokaknál, hogy ha előbb indítják AB-t, majd a gémet, akkor előbb hook-olódik az AB és az OBS már nem tud így a streamben fekete kép lesz. Emiatt kell először OBS-t indítani, majd game, majd AB. Mindkettőt 2,5 éve használom, nem értem miért most bannoltak akkor emiatt...
-
Atish19
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy a játékos bázis legalább 30%-a használja (csak hasraütött érték). Ebben az esetben azért illene kiadniuk egy közleményt meg mellé némi türelmi időt ha tiltani akarják. Én például több okból is használom. Undervolt, Fan tune és optimalizálás. Ezekre pont játék alatt van szükség. Nagyon paradox helyzetnek tűnik ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest