- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
rinpocse #1559 üzenetére
Az összes könyv kijelölése után a jobb gombos menüből ki tudod választani a "Másolás más könyvtárba > Calibre 2018. január (másolás után törlés)"-t. Ez áthelyezi, utána törölheted a februárit, ill. átnevezheted a januárit. Utóbbit még a másik könyvtárban állva tudod megtenni, az aktuális átnevezését nem engedi.
-
-
faki_
senior tag
válasz
Geripapa #1156 üzenetére
Mindkét könyv kijelölése (Ctrl+bal egérgomb) > jobb egérgomb > Metaadatok szerkesztése > Könyvek összefűzése > Csak a formátumok összefűzése az első könyvbe - többi könyv törlése
vagy
Mindkét könyv kijelölése (Ctrl+bal egérgomb) > Alt+Shift+M
vagy
Egy könyv kijelölése (amelyikbe egyesíteni akarod) > Metaadatok szerkesztése > Új formátum hozzáadása (jobb felső sarok, bordó ikon) > a másik formátum betallózása és OK > lehet törölni (a betallózottat a katalógusból)
-
faki_
senior tag
válasz
Geripapa #925 üzenetére
Én csak megcsináltam az utolsó hozzászólásban lévő szerkesztést:
https://bugs.launchpad.net/calibre/+bug/1104706/comments/5Megnyitottam root-ként a /usr/bin/xdg-open fájlt és az alábbi sorok mögé...
local file="$(echo "$1" | sed 's%^file://%%')"
...beillesztettem az alábbit:
local printf=/usr/bin/printf
file="$($printf "$(echo "$file" | sed -e 's@%\([a-f0-9A-F]\{2\}\)@\\x\1@g')")"LXDE-t használok, de ennek valószínűleg nincs jelentősége, Xfce-nél is ezt javasolják más oldalakon.
-
faki_
senior tag
válasz
Geripapa #923 üzenetére
Nálam ez oldotta meg a hasonló (linuxos) problémát:
https://bugs.launchpad.net/calibre/+bug/1104706
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest