- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
hampidampi #657 üzenetére
Végül is sikerült a közös Calibre Library létrehozása, ha minden igaz. De van egy kis pontosítás a fentebb leírtakhoz hozzáfűzve, hátha lesz még erre valakinek szüksége.
Először valóban kiürítettem a Calibre Library könyvtárat, majd mindent visszamásoltam oda a másik gépről is. De ekkor még nem látta az adatokat a Calibre. Viszont a felső menüsoron a Calibre Library/Könyvtár karbantartás/Adatbázis visszaállítása elindításval újra felismerhetővé tette az összes könyvet a Calibre. Most már csak annyi dolgom van, hogy minden olyan könyvet átpörgessek AZW3-ba, ami máshogy lenne konvertálva. Nekem ez jön be a legjobban, itt a borítók is úgy látszanak a Kindle-n, ahogy azokat betöltöttem a Calibre-be.
Köszi a segítséget, bár azért hidd el, nem minden evidens, néha le kell tudni menni egy 5 éves gyerek szintjére ahhoz, hogy érthetőek legyenek a dolgok. Én legalább is sokszor érzem magam 5 éves gyereknek, amikor nem értek valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest