- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
A Balázsnak az éneklő beszédstílusát annyira nem bírom, hogy lenémítva, felirattal vagyok kénytelen nézni. Pedig tök érdekes és jó tartalmakat csinál, de számomra elviselhetetlen ez az éneklés.
Viszont látom, hogy Ő is kicsit kimozdult az utóbbi időben a sima szettbemutatókból egy érdekesebb irányba: mocok, alterlego stb. Remélem, hogy bejön neki ez a váltás és ebben az irányba folytatja, bár vannak kétségeim.
A Zoli az loweffort, megkapja, összeépíti, mond a szettről két-három mondatot azt csá. Én sem szoktam megnézni, max akkor ha valami tényleg érdekes szettet mutat be. Szerintem Ő még abba nem nagyon gondolt bele, hogy mi lesz a tartalom, ha teszem azt egyszer csak nem kap szetteket, mert változtat a LEGO a marketing stratégián.
A kockás szerintem is nagyon alulértékelt, mocok, egyéb legohoz kapcsolódó tartalmak, nagyon érdekes videókat csinál, sok esetben hiánypótló, pl. a nem régiben csinált stud.ios videók, illetve a rebrickablen dolgozó magyar tervezők bemutatása és promotálása, szerencsére a nagyobb követőbázissal rendelkező Balázs is átvette helyenként, ami nagyon megsüvegelendő. A kockásnál is inkább az előadás stílusa a probléma, olyan öreguras egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest