- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Nem is negatívumként írtam, vagy lehet, hogy félreértetted.
Pont arra hoztam a példát, hogy a Lego irreális árú. Ha akarsz vmi nagyobb bandát, bármilyen témában, esetleg több témában is kéne figura, akár csak 3-4db/téma/mese, nem 40-50db katona.... akkor is iszonyat pénz megy bele Lego figurákba. Szóval ez gáz... ha gyengébbek lennének a másolat figek akkor is bőven irreális az ár/érték ahhoz képest amennyiért vetted ezeket.És akkor jön a másik téma: hogy mennyire tűnik eredetinek/zavaró, hogy más. Erre meg azt mondom, hogy megszokás. Ezekre a forgó törzzsel én is úgy nézek, hogy gyk. ugyanaz, sőt kicsit jobb is akár. De ha más figurákban vmi "furcsa" van is, az is csak a megszokás eredménye. Itt is azonnal érzed, hogy kilógnak a sorból de az maga a téma, hiszen ilyen Lego fegyveres katonát még nem láthattunk soha. Max innen ered a furcsaság ami csak egy szokás.
Szóval teljesen jók ezek.
Arról már nem is beszélve, hogy mi van azokkal a témákkal amik nem kaphatóak Legóból. Én is itt nézelődtem kalózhajót vagy kifutott WV szettet. Aranyárban másodkézből irreálisak teljesen. Még a Lego új árhoz képest is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest