Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
Én múltkor néztem meg valahol a horror árú kifutott - és ezért esélytelen, hogy eredetiben megvegyem - modularokat mennyi lenne beszerezni másolatban.
Úgy jöttek ki, hogy szinte egál volt a készlet és a kínai szállítás. Az igazi koppanás viszont azután jött amikor beraktam 5-6db-ot a kosárba és a szállítási díj is arányosan több lett. 100k készletre és 100k szállításra.
Nyilván ez boltonként változhat és nem sűrűn vásárolok kintről, de amikor ritkán ránézek valamire (nem csak Lego), egyre általánosabban futok bele ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest